Secretarul de stat Manuela Catrina, membru în CA al Poştei Române. Interpretarea pe care a dat-o protestelor antiguvernamentale

Guvernul a aprobat participarea Mariei-Manuela Catrina, secretar de stat în cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI), în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română, potrivit unui memorandum al Executivului.

17 feb. 2017, 15:46
Secretarul de stat Manuela Catrina, membru în CA al Poştei Române. Interpretarea pe care a dat-o protestelor antiguvernamentale

„În temeiul dispoziţiilor legale, ţinând cont de importanţa societăţii şi având în vedere că Maria-Manuela Catrina, prin activitatea desfăşurată în diverse domenii şi funcţii de conducere, are experienţa de management şi deţine expertiza necesară pentru ocuparea poziţiei de membru al Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română SA, propunem aprobarea participării doamnei Maria-Manuela Catrina, secretar de stat în cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română SA, până la finalizarea procedurii de selecţie a managementului şi a membrilor Consiliului de Administraţie şi introducerea indicatorilor de performanţă, conform legislaţiei în vigoare (OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare) în vederea unei bune administrări a patrimoniului societăţii în cauză şi a interesului public”, potrivit memorandumului transmis de Guvern.

Maria-Manuela Catrina este preşedinta Organizaţiei de Femei din Bucureşti a PSD şi a fost numită pe 10 februarie de premierul Sorin Grindeanu în funcţia de secretar de stat la MCSI.

Maria-Manuela Catrina a stârnit uimire după ce a distribuit pe Facebook o imagine cu protestul din Piaţa Victoriei, cu două artere de circulaţie luminate, interpretând că acolo ar fi imaginea diavolului.

„O imagine înfiorătoare! Răul vine acolo unde găseşte loc. E vreme de smerenie şi rugăciune. Să nu lasăm să fie în van lecţiile din zilele astea! Astăzi e Duminica vameşului şi a fariseului. Să ne fie primită rugăciunea! Doamne ocroteşte-ne ţara!”, a scris pe Facebook Maria-Manuela Catrina, alături de un citat din Biblie şi o imagine de la protestele din Piaţa Victoriei, lăsând să se înţeleagă că vede coarnele diavolului în fotografia făcută mulţimii de protestatari. Ulterior, Maria-Manuela Catrina a şters această postare de pe Facebook.