Secretul ascuns de la Casa Regală. Adevăratele motive pentru care Prinţul Nicolae a fost alungat şi dezmoştenit

Au apărut informații incredibile despre adevăratul motiv pentru care Principele Nicolae, unul dintre cei doi nepoți ai Regelui Mihai, a fost dezmoştenit şi alungat din ţară în luna august a acestui an.

28 nov. 2015, 11:18
Secretul ascuns de la Casa Regală. Adevăratele motive pentru care Prinţul Nicolae a fost alungat şi dezmoştenit

Dezmoștenirea și alungarea din țară fără nicio explicație credibilă a Principelui Nicolae, unul dintre cei doi nepoți ai Regelui Mihai, în luna august, a provocat emoție în societatea românească, în special în publicul fidel monarhist, dar nu numai. Nicolae era văzut de mulți ca reprezentând viitorul monarhiei românești. Nicolae și vărul său primar, Mihai, erau singurii descendenți pe linie masculină ai Regelui Mihai.

S-au scris, spus, multe povești în spațiul public, despre alungarea Principelui Nicolae, dar adevărul pare a fi altul, conform unor surse apropiate Casei Regale a României care au furnizat informații explozive pentru FLUX 24.

Scandalul care a provocat furia Casei Regale, adică a Principelui Radu și a Principesei Margareta, se referă la o presupusă relație pe care Nicolae a avut-o cu una din colaboratoarele sale din România, Nicoleta Cirjan. Aceasta este însărcinată și sursele FLUX 24 spun că tatăl ar fi nepotul Regelui Mihai, Nicolae.  La aceea vreme, Nicoleta susținea că fătul ar fi băiat. Margareta și Radu au fost speriați de perspectiva ca sarcina Nicoletei să dea naștere unui băiat, care ar fi schimbat jocurile de putere din Casa Regală. Principesa Margareta și Principele Radu au plecat de urgență în Elveția și i-au prezentat Regelui Mihai un scenariu, cel lansat pe unele surse în media din România: Nicolae e homosexual, face lucruri ciudate, trebuie îndepărtat. Astfel, Regele a decis să îl dezmoștenească pe nepotul său, Nicolae.

Citeşte şi: Principele Nicolae, despre Regina Ana: „Bunica mea are o personalitate puternică şi jucăuşă uneori”

Între timp s-a aflat că rodul presupusei relații între Nicolae și Nicoleta ar fi o fetiță, care probabil se va naște în ianuarie sau februarie anul viitor.