Şefii şi sindicaliştii din CFR au chefuit împreună după încheierea grevei

Mai mulţi sindicalişti de la Căile Ferate Române au stat miercuri seara la masă cu actuali şi foşti şefi din companie la un restaurant din Capitală, în aceeaşi zi în care a avut loc o grevă de avertisment. Sindicaliştii au declarat că s-au reunit pentru a sărbători de Sfântul Gheorghe.

24 apr. 2014, 05:38
Şefii şi sindicaliştii din CFR au chefuit împreună după încheierea grevei

După o zi tensionată în care trenurile din toată ţara au stat în gări timp de două ore, mai mulţi lideri de sindicat din CFR pare că au uitat de supărările pe care le purtau şefilor. Ca şi cum între ei nu ar fi existat nemulţumiri, s-au întâlnit la un restaurant. Până după miezul nopţii, au petrecut pe acordurile lăutarilor.

Alături de sindicalişti, au chefuit actuali şi foşti directori din conducerea CFR. Printre aceştia, Ionel Voicu, şef al CFR Infrastructură în mandatul Ramonei Mănescu.

Unii dintre sindicalişti prezenţi la restaurant susţin că s-au adunat să sărbătorească de Sfântul Gheorghe. Întâlnirea dintre ei şi cei din conducerea CFR vine după ce, miercuri dimineaţă, angajaţii pe care îi reprezintă au fost în grevă. La câteva ore după protest, sindicaliştii au anunţat că s-a ajuns la o înţelegere cu directorii CFR.