Şeful Dumei de Stat a Rusiei, Serghei Narâşkin, participă la Adunarea Generală a Cooperării Economice de la Bucureşti

Serghei Narâșkin, președintele Dumei de Stat (camera inferioară a parlamentului rus), va efectua vineri o vizită în România pentru a participa la Adunarea Generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), afirmă un comunicat postat pe site-ul oficial al Dumei ruse, citat de agențiile de presă TASS și RIA Novosti.

26 nov. 2015, 07:57
Şeful Dumei de Stat a Rusiei, Serghei Narâşkin, participă la Adunarea Generală a Cooperării Economice de la Bucureşti

Cea de-a 46-a Adunare Generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice de la Marea Neagră este organizată, de miercuri până vineri, la București, cu ocazia încheierii președinției române a APCEMN, această reuniune fiind găzduită de Senatul României, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Confuzie la nivel înalt la Adunarea Generală a ONU. Premierul moldovean, confundat cu Putin

„La 27 noiembrie, va avea loc o vizită de lucru a președintelui Dumei de Stat, Serghei Narâșkin, la București, în România”, se menționează în comunicatul Camerei inferioare ruse.

Cu această ocazie, Serghei Narâșkin va participa la ceremonia predării președinției APCEMN de la Parlamentul României la Adunarea Federală a Rusiei (cele două camere ale parlamentului bicameral — Duma de Stat și Consiliul Federației), conform aceluiași text.