SEMNE APOCALIPTICE. Au căzut din cer CU MIILE şi au îngrozit lumea

Meteorologii și biologii norvegieni sunt bulversați de un fenomen ieșit din comun: mii de râme au căzut din cer, în sudul-vestul țării, într-o zonă aflată sub un strat consistent de zăpadă. La scurt timp, relatări asemănătoare au venit din mai multe zone ale țării.

17 apr. 2015, 11:32

Fenomenul absolut uluitor a fost semnalat de profesorul de biologie Karstein Erstad, care se afla la schi în zona Bergen. „Am văzut mii de râme pe suprafața zăpezii. Păreau moarte, dar când le-am luat în mână au început să se miște”, a povestit profesorul.

Bărbatul s-a gândit inițial că râmele au ieșit din pământ sau s-au târât de undeva , dar apoi a realizat că așa ceva ar fi fost imposibil, din moment ce toată zona este acoperită de un strat de zăpadă peste jumătate de metru.

Citeşte şi Praful saharian ameninţă din nou România. Ce spun meteorologii

Imediat ce strania întâmplare a fost mediatizată, au fost semnalate fenomene identice în diferite locuri de pe teritoriul Norvegiei. Astfel, potrivit ziarului norvegian „The Local”, „ploi” asemănătoare au fost remarcate de localnici din Lindas, Suldal și Femunden, aceasta din urmă fiind situată aproape de granița cu Suedia.