Semnele care o dau de gol că se gândeşte la sex

Cum recunoşti o femeie uşoară. Există multe indicii care pot trăda caracterul uşuratic al unei femei. Printre acestea se numără deschiderea cu care poate vorbi despre sex chiar şi în public, vârsta mică de începere a vieţii sexuale, dar şi unele detalii legate de aspectul ei fizic.

20 iul. 2015, 14:56
Semnele care o dau de gol că se gândeşte la sex

Vorbeşte deschis despre sex

O femeie promiscuă nu doar va avea mulţi parteneri sexuali, dar va vorbi despre sex cu orice ocazie. Pentru că sexul este un aspect esenţial în viaţa ei, o discuţie despre asta nu o va stânjeni deloc, dimpotrivă, ea va discuta cât se poate de natural şi deschis. Se va declara gata să încerce diferite experienţe intime mai neobişnuite, chiar şi perversiuni sau sexul cu o altă femeie. În plus, va folosi cu plăcere cuvinte deocheate, pe care alţii le consideră indecente.

Se îmbracă sexy

Evident, o femeie uşoară va purta haine care să-i scoată cât mai mult în evidenţă corpul: decolteuri adânci, fuste sau rochiţe scurte. Este posibil să aibă la vedere şi câteva tatuaje sau piercing-uri. Multe femei uşuratice, mari amatoare de sex, sunt ceva mai păroase, pentru că au nivel ridicat de testosteron. Acest hormon determină o pilozitate corporală mai mare, o voce puţin mai groasă, dar şi un apetit sexual crescut.

Adoră petrecerile

Femeile uşuratice se dau în vânt după petreceri, mai ales dacă se lasă cu mult alcool sau chiar droguri. Adoră să experimenteze, să fie în centrul atenţiei şi de obicei rezistă bine la băutură şi la chefurile care ţin o noapte întreagă. În concediu merge de obicei singură sau cu prietenele şi caută destinaţii pentru distracţie, cum ar fi festivalurile, unde poate cunoaşte repede cât mai mulţi bărbaţi şi unde relaţiile pasagere sunt considerate normale.

Şi-a pierdut virginitatea foarte devreme

De cele mai multe ori, prima experienţă sexuală este în jurul vârstei de 15 ani. Aceste femei au avut o relaţie proastă cu părinţii lor, mai ales cu tatăl, sau provin din familii divorţate, cu multe probleme.

Este foarte atentă la aspectul fizic

Pe lângă hainele sexy, machiajul şi coafura sunt esenţiale pentru o femeie care vrea să atragă cu orice preţ atenţia bărbaţilor. De obicei, este impecabil machiată, foarte strident, are unghiile lungi, date cu ojă, iar părul este vopsit în culori stridente, nenaturale şi adoptă probabil o coafură şocantă. Multe dintre aceste femei merg la solar pentru a avea un bronz perfect, o piele cât mai atrăgătoare, maronie, care să contrasteze cu machiajul sau culoarea părului, scrie adev.ro