SEX în PENITENCIAR, în Săptămâna Mare. Deţinuţii au făcut cereri pentru CAMERA INTIMĂ VIDEO

Poftele trupeşti, mai puternice ca regulile bisericeşti. Postul nu i-a oprit pe deţinuţi să facă cereri pentru camera intimă. Unii dintre ei au făcut amor chiar şi în Săptămâna Mare. În plus şi de Paşte ei vor avea parte de momente speciale, informează România TV. Deţinuţii vor mânca miel, pască şi ouă roşii şi vor merge la slujba de Înviere.

18 apr. 2014, 10:46
SEX în PENITENCIAR, în Săptămâna Mare. Deţinuţii au făcut cereri pentru CAMERA INTIMĂ VIDEO

Partidele de amor sunt rare în închisoare, aşa că deţinuţii nu mai ţin cont de post şi fac cereri pentru camera intimă oricând este posibil. În penitenciarul din Târgu-Jiu au fost solicitări chiar şi în Săptămâna Mare.

Ca să aibă parte de intimitate alături de soţie sau de concubină, doi deţinuţi au trebuit să se comporte exemplar după gratii aproape o jumătate de an. Postul Paştelui nu mai contează pentru deţinuţi atunci când au dreptul la o partidă de amor doar o dată la trei luni.

Nici la Timişoara deţinuţii nu au fost mai evlavioşi. De la începutul postului şi până în prezent, 43 de deţinuţi ai penitenciarului Popa Şapcă din Timişoara au avut parte de întâlniri cu partenerele la camera intimă. Doar două dintre vizite au durat 24 de ore. Restul s-au încheiat după nici două ore.

Psihologii spun că indiferent că e post, sexul cu nevestele sau soţii îi ajută pe oamenii închişi să fie conectaţi la viaţa reală.

„Nu trebuie văzut ca un lucru ieşit din comun. Este un lucru câştigat, binevenit într-o asemenea perioadă”, a declarat Mariana Cristache, psiholog.

 

Greii fotbalului, dar şi restul deţinuţilor îşi vor petrece Paştele aproape ca în familie. Ei vor mânca miel şi ouă roşii şi vor putea merge la slujba de Înviere oficiată în închisoare.

„Aceste preocupări sunt completate şi de oportunitatea ca familiile deţinuţilor să îi viziteze şi să poată să le ofere anumite cantităţi de ouă, carne, cozonac”, a precizat Ioan Bala, director Penitenciarul Popa Şapcă Timişoara.

Deţinuţii vor putea sta cu familiile în jur de o oră, de Paşte.

Citeşte şi Relu Fenechiu vrea să fie spovedit de Mitropolitul Moldovei, chiar în penitenciar