Sfârşit tragic pentru un bărbat din Timiş. A murit în timp ce încerca să se salveze dintr-o posibilă explozie

Un bărbat a murit într-un accident cumplit marţi dimineaţă, chiar în timp ce încerca să se salveze dintr-o posibilă explozie. Omul a observat că de sub capota maşinii sale ieşea foarte mult fum, astfel încât, speriat de o posibilă explozie, omul a oprit imediat. Când a coborât însă din maşină, un alt şofer nu l-a observat şi l-a lovit în plin.

13 oct. 2015, 18:54
Sfârşit tragic pentru un bărbat din Timiş. A murit în timp ce încerca să se salveze dintr-o posibilă explozie

În apropire de Lugoj bărbatul care conducea o autoutilitară a observat că de sub capotă iese foarte mult fum. Acesta s-a oprit imediat şi a coborât din maşină.

Şoseaua a fost acoperită de fum, iar în timp ce omul se chinuia să descopere defecţiunea, un şofer de camion care nu l-a observat l-a lovit în plin.

La faţa locului au ajuns imediat medicii care nu au mai putut face nimic pentru şoferul autoutilitarei.

Soferul de 54 de ani din localitatea Bara, al unei autoutilitare, in timp ce incerca sa remedieze o defectiune a vehicolului, a fost acrosat de un autocamion condus de un barbat de 26 de ani din Lugoj, care se deplasa pe DN 68A, pe raza localitatii Traian Vuia. In urma accidentului, soferul autoutilitarei a decedat. Masina nu a luat foc, insa s-a spart ceva in interior si a scos fum”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtator de cuvant IPJ Timis.

Şoferul vinovat de moartea bărbatului s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Citeşte şi Tragedie rutieră cu români în Italia. Un microbuz s-a răsturnat pe o autostradă