Şi-a părăsit iubita după ce a câştigat la LOTO. Cum a reacţionat femeia este INCREDIBIL

Maurice Thibeault şi-a părăsit iubita fără nici o explicaţie, la cinci zile după ce a aflat că a câştigat la loto.

18 oct. 2017, 18:31
Şi-a părăsit iubita după ce a câştigat la LOTO. Cum a reacţionat femeia este INCREDIBIL

Maurice Thibeault şi-a dat seama că are biletul câştigător la loto şi pentru că nu a vrut să împartă premiul cu jumătatea lui şi-a luat tălpăşiţa şi s-a făcut nevăzut. Cei doi jucau des la loto, iar femeia povesteşte că uneori cumpăra ea biletele, alteori el.

„Cumpăram bilete la loterie împreună, aproape mereu. Uneori îi dădeam bani pentru a cumpăra bilete când mergea să-și ia țigări. Am stabilit că dacă vom avea un bilet câştigător banii vor fi ai noştri”, a povestit Denise Robertson din Ontario, potrivit Mirror.

Femeia a auzit la radio că marele premiu în valoare de 12,2 milioane de dolari s-a câştigat şi că ar fi vorba de doi norocoşi, unul fiind chiar de la ea din oraş. Imediat, Denise şi-a sunat iubitul şi l-a întrebat dacă a verificat lozul. După ce şi-a dat seama că are numerele câştigătoare şi va primi 6,1 milioane de dolari, bărbatul a plecat de acasă.

Denise l-a chemat în instanță pentru a-și cere partea din premiu. Bărbatul se apără şi spune că voia de mai mult timp să se despartă de ea. Acum, cei doi au un proces pe rol.