SIMONA GHERGHE a trecut prin momente groaznice. A fost la un pas să fie jefuită

La o săptămână după ce a fost operată, prezentatoarea TV a petrecut vacanţa de Paşte în Spania, mai exact în Madrid. Simona a povestit pe blogul ei personal experienţa trăită acolo, printre care şi momentul în care era să fie jefuită.

30 mai 2016, 13:22
SIMONA GHERGHE a trecut prin momente groaznice. A fost la un pas să fie jefuită

„Am întâlnit mulţi români. Oameni plecaţi de-acasă, cu gândul la un trai mai bun, munciţi din greu de dimineaţă până noaptea, departe de copiii care au rămas în ţară. N-am să uit amărăciunea unei doamne, care făcea curăţenie în hotelul în care am stat. Am întrebat-o, în sâmbăta Paştelui, dacă ştie vreo biserică ortodoxă, pentru slujba de Înviere.

Citeşte şi Doi tineri proaspăt căsătoriţi au rămas fără darul de la nuntă, după ce hoţii le-au spart casa

Ne-a răspuns că, după zece ore de muncă, în fiecare zi, nu mai are timp de nimic. Nici măcar de Înviere… La polul opus, alţi trei români, care au fost la un pas să-mi fure telefonul mobil, lăsat neglijent pe masă, în timp ce studiam meniul. Noroc cu prezenţa de spirit a chelnerului. Dar, ca să citez un alt român, chelner într-un restaurant de lux din Toledo: nu mi-e ruşine că sunt român, mi-e ruşine că sunt ei români”, scrie Simona pe blogul ei personal.