SIMONA GHERGHE, anunţ neaşteptat pe Facebook. Mii de mesaje de la fani

"Hai cu zapada aia..", a scris prezentatoarea Acces Direct pe Facebook, atunci când toată lumea aştepta să confirme sau să infirme zvonurile cu privire la sarcină.

05 ian. 2017, 12:48

Zvonurile privind sarcina Simonei Gherghe au fost intarite de Capatos care i-a urat „La multi ani! Sa va dea Dumnezeu sanatate, tati!” lui Răzvan Sândulescu, iubitul prezentatoarei „Acess Direct”. Vedeta Antena 1 nici nu a infirmat, nici nu a confirmat faptul ca ar fi insarcinata cu primul sau copil, insa fotografii recente o dau de gol.

Simona Gherghe este însărcinată? Dan Capatos a dat-o de gol. Ce spune vedeta FOTO

Nu este prima data cand se aude prin targ ca Simona Gherghe este insarcinata, insa prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a infirmat pana acum zvonurile, cu parere de rau, insa. Blonda a spus tot timpul ca isi doreste foarte mult un copil si ca se roaga la Dumnezeu sa-i indeplineasca visul cat mai repede.

S-ar parea ca rugile sale au fost ascultate, iar dovada sta burtica rotunjoara surprinsa in fotografii recente pe care Simona le-a postat pe Facebook.

Si daca unii ar putea crede ca este doar o iluzie optica data de hainele largi, afirmatia colegului Dan Capatos a dat-o de gol. Acesta i-a urat, la inceput de an, iubitului Simonei: „La multi ani! Sa va dea Dumnezeu sanatate, tati!”. Intre timp, Capatos si-a sters acest ultim comentariu care a dat de gol sarcina Simonei.

Fanii nu au fost interesaţi de zăpadă, ci au cmentat zvonurile privind sarcina. „Cu siguranța este însărcinată. Am observat inca de anul trecut;se îmbraca cu haine mult mai lejere;nu mai purta pantofi cu toc;nu mai stătea pe acel scaun înalt,stătea pe un fotoliu;cadrele cu ea erau mai mult de la bust in sus; si fata este Mult mai rotundă. Sigur este o sarcina de 5-6 luni”,  a scris o fană pe facebook.

„Felicitari draga mea Simona! Sa fie intr-un ceas bun! Vei fii o mamica frumoasa! Te pup!”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.