Simona Gherghe, probleme GRAVE la o lună de la NAŞTERE. Prin ce COŞMAR trece VEDETA TV

Simona Gherghe a nascut acum o luna, dar problemele nu-i dau pace. Vedeta a avut termen la Tribunalul Vaslui in procesul de defaimare pe care i l-a intentat un doctor din Barlad.

28 iun. 2017, 16:32
Simona Gherghe, probleme GRAVE la o lună de la NAŞTERE. Prin ce COŞMAR trece VEDETA TV

Simona Gherghe a avut ieri termen intr-un proces foarte complicat, in care este acuzata de defaimare de un medic barladean. In toamna lui 2014, Gabriel Simiciuc a fost acuzat in emisiunea Simonei Gherghe de Catalina Gancianu ca i-ar fi imbolnavit copilul, pe Codrin, care s-ar fi ales cu ciroza hepatica dupa un tratament gresit aplicat baiatului.

Simona Gherghe a născut în urmă cu O LUNĂ, iar acum a făcut ANUNŢUL

Doctorul a deschis proces de defaimare impotriva Catalinei Gancianu si a Simonei Gherghe, osciland intre Tribunalul Vaslui si Curtea de Apel Iasi, scrie WOWbiz.ro.

Redeschis in aceasta primavara la Tribunalul Vaslui, procesul este foarte aproape de un verdict definitiv, in conditiile in care pe 13 iunie s-a decis amanarea pentru data de 27 iunie. Ieri, insa, judecatorii au ramas in pronuntare, amanand pentru 4 iulie anuntarea unui deznodamant care ii da fiori Simonei Gherghe, in conditiile in care medicul respectiv cere o suma substantiala pe post de despagubiri.