Simona Halep a făcut bilanţul lui 2017: De departe cel mai bun an, dar şi cel mai greu

Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, miercuri, că 2017 a fost de departe cel mai bun an al său, dar şi cel mai greu.

22 nov. 2017, 19:24
Simona Halep a făcut bilanţul lui 2017: De departe cel mai bun an, dar şi cel mai greu

A fost cel mai bun an de departe, dar şi cel mai greu, cu momente emoţionale dificile. Au fost însă şi momente frumoase, atunci când am reuşit să ajung pe locul 1. A fost un an frumos şi sper să am alţii şi mai frumoşi„, a spus Simona Halep.

Simona a precizat că deocamdată se antrenează în România, iar apoi, în perioada Crăciunului, va participa la un turneu demonstrativ în Thailanda. „Nu plec nicăieri deocamdată, o să mă antrenez în România. Mai am câteva zile de vacanţă, dar am început să lucrez la sala de fitness, să alerg un pic. E plăcut să mai am câteva zile libere. De Crăciun nu voi fi acasă, pentru că plec în Thailanda pentru acest turneu demonstrativ. O să merg cu drag la turneul demonstrativ din Thailanda, fără presiunea turneului oficial, dar sper să mă ajute pentru startul de an„, a afirmat Halep.

Citeşte şi Simona Halep stârneşte polemici între legendele tenisului. Chris Evert o laudă, Navratilova o critică

Simona Halep a fost prezentă, miercuri seară, la gala organizată la Ateneul Român de Asociaţia Presei Sportive din România, în parteneriat cu COSR, eveniment prilejuit de împlinirea a 90 de ani de la înfiinţarea APS.

La eveniment sunt prezente mai multe personalităţi ale sportului: Gheorghe Hagi, Andrei Pavel, Victor Hănescu, Horia Tecău, Cristian Balaj, Bogdan Stelea, Elisabeta Lipă, component ale loturilor de canotaj, gimnastică şi scrimă, Ion Ţiriac, Ilie Năstase, Ivan Patzaichin, Elizabeta Samara şi Octavian Morariu.