SIMONA HALEP – ALISON RISKE LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROSPORT: „Vreau să câştig Roland Garros 2018”. Când este programat meciul

SIMONA HALEP - ALISON RISKE LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROSPORT: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan vor evolua marți.
Filip Stan
28 mai 2018, 06:19
SIMONA HALEP - ALISON RISKE LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROSPORT:

Simona Halep – Alison Riske se joacă MARŢI, nu înainte de ora 18:30. Alte trei românce în PROGRAMUL ZILEI

Meteorologii, care de când a început turneul tot trimit alerte de furtuni deasupra Parisului, i-au avertizat pe organizatori că seara sunt şanse extrem de mari de ploaie, scrie Fanatik.ro.

Potrivit unui comunicat oficial, intalnirea dintre Simona Halep si Alison Riske va avea loc marti, dupa ora 18:30. Partida este ultima de pe arena centrala „Philippe-Chatrier” si are in fata doua meciuri de baieti si unul de fete.

ROLAND GARROS 2018. Mihaela Buzărnescu şi Alexandra Dulgheru s-au calificat în turul doi. Marius Copil, eliminat după un MECI DRAMATIC

Inaintea acestui meci, de la ora 12:00, Sorana Cirstea o va intalni pe Daria Gavrilova in primul duel de pe terenul cu numarul 6.

Dupa ora 13:30 este programat si meciul dintre Irina Begu si Anna Schmiedlova, al doilea de pe terenul cu numarul 4.

Ana Bogdan va juca si ea marti, dupa ora 16:30, impotriva jucatoarei Marketa Vondrousova din Cehia.

Mihaela Buzarnescu si Alexandra Dulgheru s-au calificat deja in turul al doilea.

UPDATE: Organizatorii de la Roland Garros au anunțat în această seară programul turneului de la Paris: doi români vor evolua luni.

Mihaela Buzărnescu, semifinalistă săptămâna trecută la Strasbourg, va evolua în primul tur împotriva americancei Vania King. Partida va începe în jurul orei 14:00 pe terenul 12, după meciul Karen Khachanov – Andreas Haider-Maurer.

Meciul Alexandrei Dulgheru cu Christina McHale, întrerupt la scorul 5-7, 7-6, se va relua luni, de la ora 12:00, pe Terenul 7.

De la ora 12:00 va juca și singurul reprezentant al României de pe tabloul masculin. Marius Copil se va duela cu italianul Marco Cecchinato, într-o partidă care va începe la ora 12:00, pe terenul 16.

Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan vor evolua marți.

SIMONA HALEP – ALISON RISKE LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROSPORT: Cu o zi inainte de startul editie din 2018 a Roland Garros-ului, Simona Halep s-a distrat pe cinste alaturi de trei mari tenismeni, Rafael Nadal, Novak Djokovic si Alexander Zverev.

La invitatia organizatorilor, Simona a luat parte la Kids Day, jucand alaturi de cei trei impotriva mai multor copii.

Djokovic si Nadal s-au intrecut in glume, in timp ce Simona a zambit non-stop. Totul in fata unei arene Philippe Chatrier arhipline.

SIMONA HALEP – ALISON RISKE LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROSPORT: Cosmin Hodor, managerul Simonei Halep, a vorbit despre valoare de piaţă a sportivei noastre, pe care o estimează la trei milioane de euro.

„Faptul că Simona a ajuns numărul 1 e meritul ei, pentru că a stat acolo, a luptat, că joacă și și-a așteptat momentul cel mai bun în care a ajuns numărul 1 mondial. Nu l-a tras la sorți.

 

SIMONA HALEP – ALISON RISKE LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROSPORT: În momentul de față ea e cel mai bun ambasador al sportului românesc. Valoarea de piață e dată mult și de țara din care provii. Probabil că valoarea de piață a Simonei în momentul ăsta în România poate fi de 2-3 milioane, dar stai să te gândești dacă ți-ai dori să ai multe branduri, să te asociezi cu toată lumea mai ales când joci.

Acum, programul ei e foarte încărcat. Orice asociere a ta cu altcineva presupune niște obligații. Tu trebuie să vezi dacă în calendarul tău pe anul respectiv poți să-ți asumi obligațiile alea”, a spus Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, pentru Digi24.

Simona Halep este extrem de apreciată pentru spiritul antreprenorial. A avut de unde învăţa, dacă ţinem cont că, în ultimii ani, a devenit apropiată de Ion Ţiriac, unul dintre miliardarii României. Publicaţia americană Tennis World a enumerat, luna trecută, proprietăţile pe care sportiva le deţine în prezent.

Sub titlul „Simona Halep face investiţii uriaşe în timp ce câştigurile îi cresc”, revista noteză că: „Simona Halep continuă să investească. Ocupanta locului 1 în ierarhia WTA a trecut bariera celor 20 de milioane de euro câştigate din tenis şi investeşte din ce în ce mai mult”. Simona Halep deţine mai multe hoteluri la munte. De asemenea, alte două hoteluri se află în costrucţie, pe litoralul Mării Negre.

„Împreună cu familia ei, în special tatăl ei, Stere, şi fratele ei, Nicu, deţine mai multe clădiri în oraşul ei natal, Constanţa. De asemenea, are un un hotel de 4 stele lângă Poiana Braşov, iar recent şi-a închis cafeneaua din Constanţa pentru a construi un alt hotel”, continua sursa citată.

 

„A plătit două milioane de euro pentru a cumpăra un alt hotel în Braşov, în timp ce altul e construit în Mamaia. Halep ştie cum să se descurce în business, având o relaţie specială cu bogatul om de afaceri, Ion Ţiriac, patron al turneului de la Madrid. Sponsorizează, de asemenea, şi o echipă feminină de hochei”, mai preciza publicaţia din SUA.

Roland Garros se va disputa în perioada 27 mai – 10 iunie, iar toate meciurile Simonei Halep vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe RomaniaTV.net

SIMONA HALEP – ALISON RISKE LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROSPORT: Alison Riske învinsă de Larsson în finala de la Nurnberg, înaintea confruntării cu Halep de la French Open

Jucătoarea suedeză Johanna Larsson, locul 97 WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Nurnberg, învingând-o în finală pe sportiva americană Alison Riske, numărul 105 mondial, scor 7-6 (4), 6-4.

Larsson a câştigat meciul într-o oră şi 46 de minute.

Printre adversarele Johannei Larsson la Nurnberg s-a numărat şi Irina Begu, care a abandonat în primul tur în faţa suedezei.

Şi Alison Riske a beneficiat la turneul din Germania de abandonul unei românce, Sorana Cîrstea, în sferturile de finală.

Pentru Riske urmează confruntarea cu liderul WTA Simona Halep, în primul tur la Roland Garros. Larsson va juca în runda inaugurală de la French Open cu sportiva americană Bethanie Mattek-Sands.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Legea care îi vizează direct pe românii care locuiesc la curte. Vecinii te pot obliga să faci asta
Capital.ro
Românii vor fi verificați. S-a dat ORDIN de control. NIMENI nu mai are voie să încalce legea
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Cuplu-bombă! Fostul a trădat-o cu Ramona Olaru, iar actualul și-a părăsit iubita
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Obligatoriu pentru cei care stau la CURTE. Este cea mai bună soluție pe care o au
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Caniculă și furtuni în România: Meteorologii au emis noi avertizări
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?