SIMONA HALEP – ALISON RISKE în primul tur la ROLAND GARROS 2018. Meciul se joacă DUMINICĂ, în direct la EUROSPORT

SIMONA HALEP ALISON RISKE ROLAND GARROS 2018. Simona Halep, 1 WTA, va debuta, duminică, la Roland Garros 2018, când o va întâlni, în primul tur, pe Alison Riske, 105 WTA. Eurosport va transmite în direct meciul SIMONA HALEP - ALISON RISKE.

25 mai 2018, 15:24
SIMONA HALEP – ALISON RISKE în primul tur la ROLAND GARROS 2018. Meciul se joacă DUMINICĂ, în direct la EUROSPORT

SIMONA HALEP ALISON RISKE ROLAND GARROS 2018. . Simona Halep a declarat care că principalul său obiectiv la Roland Garros 2018 (27 mai – 10 iunie) este cucerirea primului trofeu de Mare Şlem din carieră. Românca este conştientă că are o misiune foarte dificilă, motiv pentru care şi-a propus să urmeze reţeta clasică şi să „judece” fiecare meci în parte.

SIMONA HALEP ALISON RISKE ROLAND GARROS 2018. . „Am fost puţin obosită după semifinala de la Roma, dar nu a fost vorba de o accidentare. Mă simt bine acum, m-am odihnit şi mă antrenez din greu. Nu este deloc dificil să mă concentrez pe câte un meci, ştiu că fiecare partidă va fi grea. Este un turneu de Mare Şlem şi cele mai bune jucătoare din lume sunt aici, deci va fi dificil. Nu mă gândesc la titlu, pentru că este greu. Gândul îmi stă doar la primul meci. Va fi dificil, dar ştiu că am şansa mea. Anul trecut nu a fost despre apărarea punctelor, a fost diferit. Acum am putea spune că am această presiune, dar nu vreau să mă concentrez pe acest aspect. Faptul că anul trecut am avut un super rezultat nu înseamnă că îl voi avea şi anul acesta. Voi aborda zi după zi. Nu ştii niciodată, poate fi şi mult mai bine. Sunt mai puternică mental decât anul trecut, cred că am progresat. Şi, dacă faci asta, atunci vei avea şi rezultate. Ele vor veni dacă voi continua să cresc şi să fac exact ceea ce trebuie să fac”, a declarat SIMONA HALEP înainte de debutul la ROLAND GARROS 2018.

SIMONA HALEP ALISON RISKE ROLAND GARROS 2018. . Considerată principală favorită atât prin prisma clasamentului, cât şi de către bookmakeri, Simona Halep va avea adversare grele de înfruntat, printre care Serena Williams, Viktoria Azarenka şi Maria Sharapova, trei tenismene obişnuite cu succesul, dar care au revenit după perioade lungi departe de teren. „Sigur, e bine pentru tenis că s-a întor Serena Williams. Poate că are nevoie de ceva timp pentru a se reobişnui cu turneele, cu jocul de zi de zi, dar părerea mea este că ea va reveni la nivelul obişnuit şi va câştiga titluri. Ştie cum să gestioneze fiecare situaţie în parte, are atâţia ani în spate…Ştie ce are de făcut! Eu nu mă gândesc că Victoria Azarenka, Serena Williams şi Maria Sharapova sunt pe tablou. Deocamdată, nu le-am văzut aici”, a mai spus SIMONA HALEP.

SIMONA HALEP ALISON RISKE ROLAND GARROS 2018. Despre Alison Riske, Simona Halep ştie că e o luptătoare, dar, de asemenea, ştie şi ce are de făcut pentru a ieşi învingătoare dintr-un meci, în primul tur, considerat întotdeauna foarte dificil de gestionat: „Am jucat, cred, de două ori împotriva ei. Aştept un meci dificil, e o luptătoare, nu se dă bătută. Trebuie să fac ceea ce fac eu mereu, să nu mă dau bătută şi să lupt pentru fiecare minge. Trebuie să fiu concentrată punct cu punct. E normal să ai emoţii la primul meci într-un turneu de Mare Şlem”.

SIMONA HALEP ALISON RISKE ROLAND GARROS 2018. Simona Halep, 1 WTA, va debuta, duminică, la Roland Garros 2018, când o va întâlni, în primul tur, pe Alison Riske, 105 WTA. Eurosport va transmite în direct meciul SIMONA HALEP – ALISON RISKE.