SIMONA HALEP – ALIZE CORNET 6-7, 3-6 în turul I la Madrid

SIMONA HALEP ALIZE CORNET 6-7, 3-6. Simona Halep, România, nr. 3 WTA, a fost eliminată, duminică, de Alize Cornet, Franţa, nr. 28 mondial, în primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 4.185.405 euro.

03 mai 2015, 12:42

SIMONA HALEP ALIZE CORNET 6-7, 3-5. Simona Halep a fost finalistă anul trecut, fiind învinsă în ultimul act de Maria Sharapova. Acum, Halep iese din primul tur şi pierde puncte importante în clasamentul WTA.

SIMONA HALEP ALIZE CORNET LIVE TEXT

ALIZE CORNET fructifică a doua minge de meci şi o elimină pe SIMONA HALEP. 6-3 în setul doi pentru franţuzoiacă!

ALIZE CORNET păstrează avansul. Are 4-3 şi serveşte.

SIMONA HALEP a început mai bine setul al doilea şi are 2-1. ALIZE CORNET revine şi preia conducerea cu 3-2 după un break.

SIMONA HALEP pierde primul set, scor 6-8 în tie-break, după o dublă greşeală şi după ce a ratat o minge de set.

Este 6-6 şi se joacă tie-break!

SIMONA HALEP face break, după o dublă greşeală a lui Alize Cornet. Romanca are 5-4. Franţuzoaica răspunde imediat cu un rebreak, deşi Simona Halep a avut minge de set!

Egal în continuare, 4-4, după ce SIMONA HALEP a salvat prima minge de break a meciului. ALIZE CORNET a ratat şansa la 4-3 pentru ea.

SIMONA HALEP şi ALIZE CORNET fac un meci echilibrat. Este 2-2 în rpimul set, fiecare jucătoare câştigând pe prorpiul serviciu.

Ora 13,50: a început meciul cu ALIZE CORNET la serviciu

Ora 13,45: SIMONA HALEP şi ALIZE CORNET au ieşit la încălzire pe arena centrală de la Madrid.

SIMONA HALEP ALIZE CORNET. Simona Halep este dată favorită în meciul cu Alize Cornet, atât de locul din clasament cât și de casele de pariuri. O victorie a jucătoarei din Franţa este cotată cu 6.00, în timp ce Simona Halep are cota de 1,12. Simona Halep  a câştigat trein turnee în 2015, la Shenzhen, Dubai şi Indian Wells.

SIMONA HALEP ALIZE CORNET LIVE VIDEO DOLCE SPORT. ALIZE CORNET va juca în turul al doilea contra învingătoarei dintre Monica Puig (Puerto Rico, locul 47 WTA) și Roberta Vinci (Italia, locul 43 WTA).

SIMONA HALEP ALIZE CORNET. „Este un meci greu încă din primul tur, mă aștept să fie unul foarte lung, pentru că ea returnează foarte bine, am jucat de câteva ori împotriva ei și știu cum joacă”, a spus SIMONA HALEP înainte de meciul cu ALIZE CORNET, care va fi LIVE VIDEO DOLCE SPORT. „Mă simt ca acasă aici, sunt foarte aproape de casă, organizatorul turneului e român, am avut wild-card-uri câțiva ani la rând, care m-au ajutat foarte mult și vreau să le mulțumesc. La acest turneu am început să joc foarte bine în 2013 și de aceea este atât de special pentru mine”, a mai spus românca înainte de meciul SIMONA HALEP ALIZE CORNET.