SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER 3-6, 4-6. Românca ratează finala la Cincinnati

Halep a pierdut în semifinale în fața nemțoaicei Angelique Kerber, locul 2 WTA, cea care s-a apropiat astfel la un singur meci de locul 1 în ierarhia mondială. Kerber a învins-o pe Halep în două seturi, scor 6-3 6-4, într-un meci care a fost întrerupt la jumătatea primului act, din cauza ploii.

20 aug. 2016, 17:01
SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER 3-6, 4-6. Românca ratează finala la Cincinnati

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER 3-6, 4-6.Eșecul a însemnat pentru Halep sfârșitul unei serii de 13 victorii consecutive, concretizate în câștigarea a doua turnee, la București și Montreal.

Pentru parcursul de la Cincinnati, Halep va primi 350 de puncte în clasamentul WTA și un cec în valoare de 123.665 de dolari.

În finală, Kerber o va înfrunta pe Karolina Pliskova, cea care a învins-o în prima semifinală a zilei pe iberica Garbine Muguruza.


UPDATE: Final de meci, 3-6, 4-6

UPDATE: Halep revine spectaculos, 4-5

UPDATE: Meci greu pentru Halep, 0-4 în cel de-al doilea set.

Update: Halep pierde primul set cu 3-6, trei game-uri ratate consecutiv după reluarea meciului.

UPDATE: A doua semifinală a turneului de la Cincinnati, dintre Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, şi germana Angelique Kerber, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost întreruptă la scorul de 3-4, din cauza ploii. 

UPDATE: Simona pierde trei game-uri la rând, dar revine şi egalează

UPDATE: Simona Halep – Angelique Kerber 1-0. Primul game al meciului a ajuns la avantaje și a durat aproximativ 6 minute. A fost adjudecat de jucătoarea din România, care a fructificat primul avantaj avut, grație unei duble greșeli a germancei.* Meciul ar fi trebuit să înceapă la ora 21.30, dar este întârziat din cauza ploii

Simona Halep – Angelique Kerber. În cealaltă semifinală se vor duela, de la ora 20:00, spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi Karolina Pliskova din Cehia, locul 17 WTA.

Cincinnati. Simona Halep – Angelique Kerber. Meciul Simona Halep – Angelique Kerber, din semifinalele turneului de la Cincinnati, e LIVE VIDEO STREAM aiciaici sau aici, de la ora 21:30.


 

Simona Halep, locul 4 WTA, a revenit de la minge de 0-5 în primul set şi s-a impus cu 7-5, 6-1, în meciul cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA, calificându-se astfel în semifinale. 

 

La rândul ei, Kerber a deşăşit-o, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-0, pe Carla Suarez Navarro, locul 12 WTA.

Cele două jucătoare s-au întâlnit până acum de șase ori, iar Simona a câștigat patru întâlniri. Ultimul duel s-a petrecut anul acesta la Montreal, când românca s-a impus cu 6-0, 3-6, 6-2.

Kerber însă e pe val. Jucătoarea din Germania ocupă locul 2 WTA, iar dacă va câștiga acest turneu va deveni noul lider mondial.

Halep conduce cu 4-2 în întâlnirile directe cu Kerber, câşigând ultima partidă în urmă cu mai puţin de o lună, în semifinalele Rogers Cup, scor 6-0, 3-6, 6-2.

Sportiva germană este în cursă pentru a o detrona pe Serena Williams din poziţia de lider mondial. Kerber trebuie să câştige trofeul ca să devină noul număr 1 WTA.

În cealaltă semifinală se vor duela, de la ora 20:00, spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi Karolina Pliskova din Cehia, locul 17 WTA.

Meciul Simona Halep – Angelique Kerber, din semifinalele turneului de la Cincinnati, e LIVE TEXT pe RomaniaTV.net, de la ora 21:30.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO ONLINE. Simona Halep îşi continuă perioada excelentă şi a ajuns la 13 victorii consecutive, după ce a învins-o într-o manieră spectaculoasă pe Agnieszka Radwanska, scor 7-5, 6-1, calificându-se în semifinalele turneului de la Cincinnati.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO ONLINE.

A patra jucătoare a lumii a început mai greu meciul cu poloneza, fiind condusă cu 4-0, însă apoi şi-a regăsit ritmul, a revenit, a câştigat primul set şi nu a mai cedat în vreun moment controlul partidei.

La finalul întâlnirii, Halep a explicat secretul revenirii spectaculoase din primul set.

„Trebuie să schimbi ritmul. Nu am mai lovit la fel de puternic ca în primele patru game-uri şi nu am mai greşit aşa cum am făcut-o la începutul meciului.

Ea a jucat foarte bine la început, în acele patru game-uri, şi a trebuit să schimb ceva. Apoi am revenit şi cred că am fost cea care a dominat meciul”, a declarat românca.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO ONLINE. Finalistă anul trecut la Cincinnati, Simona are ocazia de a-şi îmbunătăţi performanţa din 2015 şi să câştige al patrulea titlu din acest an, al treilea consecutiv. Pentru asta va trebui să o învingă pe Angelique Kerber.

Jucătoarea din Germania are un an extraordinar, în care a reuşit să devină campioană la Australian Open şi să joace finale la Wimbledon şi Jocurile Olimpice. În cazul în care se va impune la Cincinnati, Kerber va deveni noul număr 1 mondial.

„Trebuie să-mi ţin emoţiile în frâu, pentru că nu e uşor contra ei. Trebuie să am răbdare şi să-mi fac jocul, aşa cum am făcut-o azi. Cred că va fi un meci care va semăna cu cel de azi. Trebuie să lupt. Ştiu că pot câştiga, am încredere în mine şi nu am nimic de pierdut. Voi încerca să-mi fac treaba şi să câştig”, a spus Simona Halep.