Simona Halep debutează în sezonul american. Cum a apărut la petrecerea jucătoarelor de la Montreal

Simona Halep a avut vineri o zi foarte plină, pe care a încheiat-o cu zâmbetul pe buze, la petrecerea jucătoarelor de la Rogers Cup 2018.

04 aug. 2018, 13:35

Simona Halep s-a antrenat toată dimineaţa la Montreal, după-amiază a participat la tragerea la sorți a meciurilor tabloului principal de la Rogers Cup, iar seara a mers la petrecerea jucătoarelor.

Turneul de la Montreal începe luni, iar Simona Halep va avea primul tur liber, urmând s-o înfrunte în turul secund pe învingătoarea partidei dintre rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA) și o jucătoare venită din calificări. În turul III Halep ar putea să se dueleze cu Sorana Cîrstea (54 WTA). Sorana va juca în primul tur împotriva unei alte jucătoare din calificări, iar în turul secund o poate întâlni pe Venus Williams (14 WTA).

Simona Halep se află pe aceeași parte de tablou cu Angelique Kerber (4 WTA), campioana de la Wimbledon, dar și cu Petra Kvitova (7 WTA). Una dintre acestea ar putea fi adversara Simonei din semifinale. În sferturi, Halep s-ar putea întâlni cu Daria Kasatkina (13 WTA), Maria Sharapova (22 WTA) sau Caroline Garcia (6 WTA).

Irina Begu (55 WTA) va evolua în primul tur împotriva lui Ashleigh Barty (16 WTA), în timp ce Mihaela Buzărnescu (24 WTA) va înfrunta o jucătoare venită din calificări.