SIMONA HALEP, eliminată de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2016

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA 3-6, 6-7. Simona Halep a fost eliminată, joi, de la Turneul Campioanelor 2016, după ce a pierdut meciul cu Dominika Cibulkova, scor 3-6, 6-7. Simona Halep avea nevoie de măcar un set pentru a spera la calificarea în semifinale.

27 oct. 2016, 05:43
SIMONA HALEP, eliminată de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2016

SIMONA HALEP – DOMINIKA CIBULKOVA 3-6, 6-7. Simona Halep a început prost meciul, iar Dominika Cibulkova conducea deja cu 3-0 după doar câteva minute de joc. Cibulkova a păstrat ritmul şi s-a impus cu 6-3 în primul set.

SIMONA HALEP – DOMINIKA CIBULKOVA 3-6, 6-7. Al doilea set a fost mai disputat, cu multe break-uri. Soarta meciului s-a jucat în tie-break, după mai multe game-uri la limită, în care ambele jucătoare au fost pe rând în control. S-a ajuns la tie-break, acolo unde Dominika Cibulkova a fructificat prima minge de meci. Dominika Cibulokova aşteaptă ca Angelique Kerber să treacă în două seturi de Madison Keys pentru a merge în semifinale.

SIMONA HALEP – DOMINIKA CIBULKOVA 3-6, 6-7. Simona Halep a jucat cu un bandaj la genunchi, probabil din cauza unor preobleme medicale.