Simona Halep, favorită nr. 1 la DUBAI. Serena Williams şi Angelique Kerber S-AU RETRAS

Simona Halep, care a primit un wild card pentru participare, va debuta direct în turul al doilea al turneului WTA de la Dubai, 15-21 februarie. Sâmbătă, Serena Williams şi Angelique Kerber au anunţat că s-au retras din competiţie, astfel că Simona Halep a devenit favorita nr. 1 la Dubai.

13 feb. 2016, 16:20
Simona Halep, favorită nr. 1 la DUBAI. Serena Williams şi Angelique Kerber S-AU RETRAS

Simona Halep o va intalni in turul al doilea pe castigatoarea meciului dintre Ana Ivanovic, din Serbia, si Daria Gavrilova, din Rusia. Sarboiaca de 28 de ani este pe locul 20 WTA si a invins in trei dintre cele patru intalniri cu Simona Halep. Rusoaica, in varsta de 21 de ani, este pe locul 33 WTA si a fost invinsa de Simona Halep in singura intalnire de pana acum, cea din 2015 de la Indian Wells.

Serena Williams si Angelique Kerber s-au retras de la turneul de la Dubai, potrivit unui anunt facut de organizatori. „Regretam sa anuntam ca Serena Williams si Angelique Kerber s-au retras din cauza accidentarilor”, se arata pe contul de Twitter al Dubai Duty Free Tennis Championships.

Astfel, doar alte trei jucatoare din Top 10 vor lua startul la turneul din Emirate: Garbine Muguruza (locul 5 WTA), Carla Suarez Navarro (8 WTA) si Petra Kvitova (9 WTA).

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai in 2015.