Simona Halep, după finala de la Cincinnati: „Îmi cer scuze pentru acest meci”

Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut, duminică, finala turneului de la Cincinnati (SUA), dotat cu premii în valoare de 2,5 milioane de dolari. Halep a ratat pentru a treia oară, cu posibilitatea câştigării unui meci, şansa să devină lider mondial.

20 aug. 2017, 20:02
Simona Halep, după finala de la Cincinnati: „Îmi cer scuze pentru acest meci”

Pentru a treia oară în 2017, Simona Halep a ratat şansa de a ajunge pe primul loc în lume, după ce s-a împiedicat de ultimul obstacol. După experienţele de la Roland Garros şi Wimbledon, numărul doi WTA a avut şansa de a scrie istorie pentu România, dar a cedat.

În finala de la Cincinnati, Simona a fost învinsă, scor 1-6, 0-6, de spaniola Garbine Muguruza (6 WTA). Vizibil nervoasă şi afectată de miza foarte mare a partidei, Simona nu şi-a putut controla emoţiile, a făcut nepermis de multe greşeli şi nu şi-a găsit ritmul contra unei adversare aflate într-o zi foarte bună, iar discursul său de la finalul duelului cu iberica de origine venezueleană a fost unul foarte scurt, în care i-a mulţumit lui Darren Cahill pentru sprijin şi le-a cerut scuze fanilor pentru prestaţia horror de duminică.

„Vă mulţumesc celor care au venit şi m-au încurajat. Azi nu am jucat foarte bine, iar ea a făcut un meci mare, felicitări! Îmi cer scuze pentru acest meci, voi veni anul viitor şi voi încerca să joc mult mai bine decât am făcut-o astăzi. Vreau să mulţumesc echipei mele pentru această săptămână şi pentru tot ceea ce fac pentru mine, dar şi celor care mă urmăresc de acasă”, a spus Halep, la festivitatea de premiere.