Dezvăluiri BOMBĂ din TRECUTUL Simonei Halep. Un fost antrenor ACUZĂ

Firicel Tomai, antrenorul care a facut-o celebra pe Simona Halep, o acuza dur pe jucatoarea de pe locul 3 WTA.

28 oct. 2014, 11:23
Dezvăluiri BOMBĂ din TRECUTUL Simonei Halep. Un  fost antrenor ACUZĂ

Firicel Tomai a acceptat sa vorbeasca pentru presa turca despre cei patru ani si jumatate in care a fost antrenorul Simonei Halep. Acesta a facut unele dezvaluiri incredibile desprev sportiva.

„Avea 3 mari probleme atunci: toate loviturile ca tehnica erau foarte deficitare, mai ales dreapta, avea o problema de bust si daca nu se decidea sa se opereze nu avea sanse ca jucatoare. In plus, era foarte introvertita, nu putea vorbi nici la telefon decat cu familia. Stilul ei de joc era foarte haotic, lovea toate mingile tare chiar daca gresea, tehnica nu o ajuta deloc”, spune Firiciel Tomai, citat de WOWbiz.ro.

„Am ajutat-o sa ia decizia de a se opera pentru marimea bustului, am creat o tehnica si o tactica adaptata jocului modern, o pregatire fizica pe cat am putut eu mai bine si o pregatire mentala pe cat am putut eu mai bine. Au fost probleme mai mari si ne-am despartit in termeni neprietenosi, desi eu am sentimentul ca nu i-am facut nimic rau, ci am incercat mereu sa fiu sincer si sa o ajut. Nu astept recunostinta din partea ei pentru ca viata a fost usoara pentru ea si este prea tanara”, a mai spus Firicel Tomai.