SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Meciul revanşă care o poate duce pe Halep pe locul 1 în lume

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Simona Halep se află la un pas de a deveni al 25-lea lider mondial din istoria tenisului feminin, românca având nevoie de victorie în faţa letonei Jelena Ostapenko, în semifinala Openului de la Beijing, programată sâmbătă.

06 oct. 2017, 10:24
SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Meciul revanşă care o poate duce pe Halep pe locul 1 în lume

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Halep are de luat o revanşă în faţa letonei, care a învins-o în această primăvară în finala de la Roland Garros. Simona a pierdut atunci cu 6-4, 4-6, 3-6, după ce a dominat autoritar prima parte a meciului, când a condus cu 6-4, 3-0 şi a avut minge de 4-0. Victoria în acest meci ar duce-o pe Halep pe locul 1 în lume, singura condiţie fiind ca Elina Svitolina să nu câştige turneul. Astfel, dacă Halep şi Svitolina se întâlnesc în finală, condiţia esenţială este ca românca să se impună.

Citeşte şi Simona Halep-Jelena Ostapenko, s-a stabilit ora de start. Când se joace semifinala de la China Open

Deocamdată însă urmează meciul cu Ostapenko, jucătoare în formă, care a jucat semifinale şi la Wuhan, unde a eliminat-o pe Muguruza, în timp ce la Beijing a trecut de Stosur, Shuai Peng şi Sorana Cîrstea. În ceea ce o priveşte pe letonă, aceasta a urcat deja pe locul 7 WRA, cel mai bun din carieră. Dacă ea va juca finala sau va câştigat turneul ea va urca pe locul 5, depăşindu-le pe Caroline Wozniacki şi Venus Williams.