SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA 7-6 (7-2), 6-7 (5-7), 4-6 LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT: Meciul pentru nr.1 mondial la Wimbledon UPDATE

SIMONA HALEP - JOHANNA KONTA LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT: Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua, marţi, în sferturile de finală de la Wimbledon. RomaniaTV.net vă prezintă cele mai importante momente ale meciului.

11 iul. 2017, 09:42
SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA 7-6 (7-2), 6-7 (5-7), 4-6 LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT: Meciul pentru nr.1 mondial la Wimbledon UPDATE

SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT. 

Jucătoarea americană Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon, după ce a trecut de letona Jelena Ostapenko, scor 6-3, 7-5. Simona Halep poate deveni numărul 1 mondial dacă va ajunge în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce germana Angelique Kerber a pierdut această poziţie, în urma înfrângerii din optimi cu Garbine Muguruza.

SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA 7-6 (7-2), 6-7 (5-7), Simona pierde al doilea serviciu

SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA 7-6 (7-2), 6-6, si setul al doilea se decide la tie-break

SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA 7-6 (7-2), 4-4

SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA 7-6 (7-2), 2-2, fiecare jucătoare şi-a luat serviciul

SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA 7-6, Simona la un set de nr.1 mondial

SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA 6-6, primul set se decide la tie-break

SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA 5-5, situaţia se complică

SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA 5-4, tenismena noastră e la pun game de set.

SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA 4-3, revenire spectaculoasă a britanicei, care este la serviciu si poate egala.

SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA 3-0, debut fulminant al Simonei.

Dacă va trece de Konta, Halep (25 de ani) o va întâlni pentru a cincea oară pe Venus Williams (37 de ani). Bilanţul meciurilor directe este de partea americancei, scor 3-1, ultima partidă fiind însă câştigată de Halep, scor 6-2, 6-1, în 2015, în optimile turneului de la Roma.

 

Click aici pentru a vedea Simona Halep – Johanna Konta

Simona Halep o va întâlni pe Johanna Konta, locul 7 mondial şi favorită 6, în al doilea meci de pe terenul central de la All England Club.

SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT

 

Întâlnirea lui Halep cu Konta va fi precedată de partida Venus Williams (SUA) – Jelena Ostapenko (Letonia), cu începere de la ora 15.00.

„Nu va fi uşor cu Konta, are publicul alături de ea, mă aştept la o mare luptă, fiecare va lupta pentru şansa de a ajunge în semifinale. Îmi doresc să joc bine. Nu contează că sunt aproape de locul 1, am mai fost în situaţia aceasta, trebuie să câştig acest loc, pe mine mă interesează doar să câştig următorul meci”, a declarat Halep.

Meciul dintre Simona Halep şi Johanna Konta se va desfăşura marţi, de la ora 18:00 si poate fi urmarit video live stream aiciaicisau aici.

Cele două s-au întâlnit şi la FedCup, în aprilie, la Constanţa, când Halep s-a impus, scor 6-1, 6-3.

Premiul pentru accederea în sferturi este de 275.000 de lire sterline şi 430 puncte WTA.

SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT: Halep a fost sfertfinalistă anul trecut la Wimbledon şi semifinalistă în 2014, aceasta din urmă fiind cea mai bună performanţă a ei pe iarba londoneză.

Dacă ajunge în semifinale la Londra, ea poate deveni noul număr mondial, în locul germanei Angelique Kerber.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a declarat, luni, că meciul cu Victoria Azarenka a fost foarte greu. Jucătoarea a adăugat că la fel de greu va fi şi în sferturi cu Johanna Konta, favorita britanicilor. Halep spune că nu se gândeşte la locul 1 mondial, pe care l-ar putea obţine dacă accede în semifinalele celui de-al treilea Grand Slam al anului.

„Ştiam că va fi greu, a jucat foarte bine, iar eu mi-am ridicat nivelul de joc în setul doi. Mă bucur că am reuşit să câştig contra ei, nu este deloc confortabilă. Nu va fi uşor cu Konta, are publicul alături de ea, mă aştept la o mare luptă, fiecare va lupta pentru şansa de a ajunge în semifinale. Îmi doresc să joc bine. Nu contează că sunt aproape de locul 1, am mai fost în situaţia aceasta, trebuie să câştig acest loc, pe mine mă interesează doar să câştig următorul meci”, a declarat Simona Halep, potrivit News.ro.

Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, după ce a trecut de Victoria Azarenka (Belarus), fostă locul 1 WTA, situată acum pe poziţia 683, scor 7-6 (7/3), 6-2.

Interes enorm pentru Halep – Konta. Cât a ajuns să coste un bilet pe terenul central

Interes uriaş pentru partidele de azi de la Wimbledon. Un bilet pe terenul central, acolo unde se va disputa şi confruntarea Halep – Konta, a ajuns la câteva mii de lire pe piaţa neagră.

Britanicii visează la cel mai bun turneu din istorie, din punctul lor de vedere. Murray şi Konta sunt creditaţi de specialişti cu mari şanse să ajungă în ultimul act, astfel că spectatorii englezi s-au înghesuit încă de ieri să umple până la refuz arenele pe care au jucat favoriţii lor.

„Murray-mania” este mai prezentă ca niciodată în rândul fanilor, un cuplu plătind nu mai puţin de 48.000 de lire pe piaţa neagră pentru două bilete la finala de duminică, în speranţa că favoritul lor va ajunge acolo, notează dailymail.co.uk.

Dar şi Konta se bucură de o apreciere deosebită, mai ales că este prima jucătoare din Marea Britanie care ajunge în sferturile de la Wimbledon în ultimii 33 de ani (Jo Durie, în 1984, reuşea o performanţă similară).

Drept urmare, tichetele de azi pentru terenul central – acolo unde se va disputa şi confruntarea Djokovic – Mannarino (amânată din cauza prelungirii partidei Nadal – Muller, 15-13 în decisiv pentru luxemburghez) – au ajuns să fie vândute „pe sub mână” cu câteva mii de lire.

Stadionul are „doar” 13.813 de locuri, însă va fi umplut până la refuz la ora startului partidei Simona Halep – Johanna Konta, a treia confruntare a zilei. Miza pentru britanici e enormă, în istoria recentă un singur an putând fi comparat cu 2017. Mai exact, în 2013 Murray şi Laura Robson se calificau în a doua săptămână, în optimile de finală ale competiţiei. În cele din urmă, Andy s-a impus la masculin, însă Kaia Kanepi a eliminat-o pe favorita publicului în runda a patra. Acum, ambii preferaţi ai englezilor, Konta şi Murray sunt deja în sferturi, astfel că emulaţia în rândul fanilor este foarte mare.

Preţurile biletelor în acest an, la case, au crescut oricum exponenţial faţă de anul trecut. Astfel, cine voia să asiste la finala masculină trebuia să fi scos din timp din buzunar 2,667 lire, în timp ce pentru ultimul act de la feminin, preţul era de 1,510 lire. Biletele s-au epuizat de mult, iar acum cei care vor neapărat să fie în tribune pentru a vedea live partidele trebuie să plătească zeci de mii de lire.

IMONA HALEP – JOHANNA KONTA LIVE de la Wimbledon. ONLINE STREAM EUROSPORT – VIDEO. Simona Halep se înfruntă cu Johanna Konta pentru un loc în semifinale la Wimbledon. Miza este uriașă pentru Halep, care în cazul unei victorii va deveni NUMĂRUL 1 MONIDAL. Meciul va fi transmis LIVE VIDEO pe Eurosport și ONLINE STREAM pe Eurosport player, după ora 17.30.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe belarusa Victoria Azarenka în două seturi, cu 7-6 (3), 6-2. 

Halep, a doua favorită la All England Club, este în sferturi pentru al doilea an consecutiv, cea mai bună performanţă a sa rămânând semifinala din 2014. 

Halep (25 ani) s-a impus în faţa fostului lider mondial (27 ani, 683 WTA) într-o oră şi 28 de minute. 

Primul set a fost unul foarte echilibrat, în care românca nu a evoluat la cel mai bun nivel al său, Azarenka fiind cea care a condus ostilităţile. Belarusa a condus cu 2-0, dar Halep a revenit şi a egalat, 2-2. Azarenka s-a desprins apoi la 4-2, însă imediat Simona a replicat şi a restabilit egalitatea, 4-4. Cele două jucătoare au ajuns apoi în tie break, unde Halep a profitat de erorile adversarei şi s-a detaşat la 5-1, câştigând cu 7-3. 

Simona Halep a început excelent setul secund, pierzând un singur punct în primele trei ghemuri, astfel că după doar opt minute scorul era 3-0. Halep a continuat să joace cu dezinvoltură, în timp ce Azarenka a acumulat greşeală după greşeală, astfel că scorul s-a făcut 5-0 pentru reprezentanta României. Azarenka a avut o zvâcnire de orgoliu şi a luat un ghem la zero, apoi a salvat o minge de meci pe serviciul Simonei şi a reuşit chiar break-ul, reducând diferenţa la 2-5. Halep şi-a creat alte două mingi de meci pe serviciul belarusei, dar le-a ratat, fructificând-o însă pe a patra, 6-2. 

Fiecare jucătoare a avut câte un as, Simona a comis 3 duble greşeli, iar Azarenka 2, Halep a reuşit mai multe puncte cu ambele servicii, la capitolul winners diferenţa a fost mică, 19 Simona, 21 Azarenka, dar la erori neforţate, Azarenka a avut aproape de trei ori mai multe, 32-11. 

Halep şi Azarenka, aflată la şapte luni de la naşterea primului său copil, sunt la egalitate în privinţa meciurilor direct, 2-2. Belarusa a învins de două ori în 2012, la Doha, în optimi, cu 6-3, 6-1, şi la Linz, în optimi, cu 6-1, 6-1. Halep a câştigat singurul duel în 2015, în sferturi, la US Open, cu 6-3, 4-6, 6-4. 

Halep şi-a asigurat un cec de 275.000 lire sterline şi 430 de puncte WTA, iar în sferturi la Wimbledon o va înfrunta pe britanica Johanna Konta. 

Simona Halep şi Johanna Konta (26 ani, 7 WTA) sunt la egalitate, 2-2, în meciurile directe. Halep s-a impus cel mai recent, cu 6-1, 6-3, în Fed Cup, pe 23 aprilie, la Mamaia. Halep a pierdut ambele meciuri directe din circuitul WTA cu Konta, care s-a impus în 2015 la Wuhan, în optimi, cu 6-3, 3-6, 7-5, şi anul acesta, la Miami, în sferturi, cu 3-6, 7-6 (7), 6-2. În 2014, în Fed Cup, la Budapesta, Halep câştiga cu 6-1, 6-4. Cele două au mai disputat anul acesta un meci demonstrativ, la turneul Tie Break Tens, unde Halep s-a impus cu 10-2. 

Dacă Halep va ajunge în semifinale la Wimbledon, ea îşi va asigura locul unu mondial. Dacă pierde în sferturi, Karolina Pliskova (3 WTA) este cea care va urca pe prima poziţie în clasamentul WTA.