Simona Halep a fost eliminată de la Indian Wells. Va retrograda cel puţin o poziţie în clasament

Simona Halep a pierdut cu 3-6, 3-6, meciul cu jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, disputat luni, în turul 3 la Indian Wells.

13 mart. 2017, 14:22
Simona Halep a fost eliminată de la Indian Wells. Va retrograda cel puţin o poziţie în clasament

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC 3-6, 3-6. Meciul a durat o oră şi 44 de minute, iar prin această eliminare prematură Halep va retrograda cel puţin o poziţie în clasamentul WTA, de pe 4 pe 5. Deocamdată, Simona cedează locul 4 jucătoarei slovace Dominika Cibulkova.

Click aici pentru a vedea Simona Halep-Kristina Mladenovic

Simona Halep este condusă la întâlnirile directe cu 1-2 de Mladenovic, sportivă care traversează o formă deosebită, ea fiind desemnată jucătoarea lunii februarie, cu un turneu câştigat şi o finală jucată. De partea sa, Halep pare şi ea în revenire de formă, obţinând în turul secund de la Indian Wells cea mai concludentă victorie din 2017, în faţa croatei Dora Vekic, scor 6-4, 6-1.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO INDIAN WELLS. Halep are de apărat la Indian Wells un sfert de finală, iar dacă nu va reuşi să câştige în această seară va pierde locul 4 în clasamentul WTA, în faţa jucătoarei slovace Dominika Cibulkova.