SIMONA HALEP MADISON KEYS 6-2, 6-4. Victorie lejeră în primul meci de la TURNEUL CAMPIOANELOR

Simona Halep (locul 4 WTA) a învins-o pe Madison Keys (locul 7 WTA), în primul meci de la această ediție a Turneului Campioanelor.

23 oct. 2016, 07:34
SIMONA HALEP MADISON KEYS 6-2, 6-4. Victorie lejeră în primul meci de la TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP MADISON KEYS 6-2, 6-4. Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, duminică, pe americanca Madison Keys, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, cu scorul de 6-2, 6-4, în primul meci al Turneului Campioanelor de la Singapore.

Partida a durat o oră şi 10 minute. Simona Halep a câştigat primul set într-un mod categoric, fără să-i acorde vreo şansă de break adversarei. Halep a concretizat, în schimb, trei dintre cele cinci şanse ale sale, suficient cât să îşi adjudece setul cu 6-2. Prima minge de break obţinută de Keys a venit abia în debutul setului secund, la 0-1, salvată însă de Halep, care a egalat scorul la game-uri. Ulterior, Halep s-a distanţat la 4-2, însă americanca a egalat la patru după ce s-a impus pentru prima dată pe serviciul româncei. Halep a făcut şi ea break-ul, apoi a servit pentru meci şi, după două mingi de meci irosite, s-a impus la avantaje.

Acest succes îi aduce Simonei Halep 153.000 de dolari, bani acordaţi pentru fiecare victorie obţinută în grupe la Turneul Campioanelor, pe lângă 151.000 de dolari, cât primeşte fiecare jucătoare ajunsă în această fază a competiţiei.

A fost cea de-a patra partidă câştigată în acest an de Simona Halep, în vârstă de 25 de ani, în faţa lui Madison Keys, 21 de ani, după victoriile obţinute la Wimbledon, Montreal şi Wuhan. Halep conduce şi la scorul confruntărilor directe, cu 5-1.

Cum s-a desfăşurat meciul:

6-4, victorie lejeră pentru Simona!

Simona se desprinde la 4-3!!!

Echilibru în setul al doilea, 2-2, fiecare jucătoare şi-a câştigat serviciul.

Campioana noastră se impune lejer în primul set, 6-2.

Simona câştigă din nou, 4-1.

Simona reuşeşte break-ul, 3-1

Simona Halep pierde primul game, dar câştigă pe propriul serviciu, 1-1.

SIMONA HALEP MADISON KEYS LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT TURNEUL CAMPIOANELOR 2016. Simona Halep şi Madison Keys s-au mai întâlnit de cinci ori. SIMONA HALEP s-a impus în patru rânduri, iar MADISON KEYS doar o dată. După ce în 2014 MADISON KEYS a câştigat primul meci cu SIMONA HALEP, românca a ieşit învingătoare în toate întâlnirile de atunci, una tot în 2014 şi trei în 2016. În acest an, Halep a învins-o pe Keys în optimi de finală la Wimbledon (6-7, 6-4, 6-3), în finală la Montreal (7-6, 6-3) şi în sferturi de finală la Wuhan (6-4, 6-2).

SIMONA HALEP MADISON KEYS LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT TURNEUL CAMPIOANELOR 2016. Tot duminică, în Grua Roşie, se mai joacă, nu înainte de ora 14:30, meciul dintre liderul mondial Angelique Kerber şi Dominika Cibulkova.

SIMONA HALEP MADISON KEYS LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT TURNEUL CAMPIOANELOR 2016. „Sunt încrezătoare în jocul meu, simt bine terenul, dar nu pot spune că sunt sigură că voi câştiga titlul, pentru că fiecare meci va fi dificil. Fiecare meci va fi ca o finală. Mereu mi-a plăcut să joc aici, am amintiri grozave din 2014 şi sper să îmi fac acum altele la fel de frumoase”, a spus SIMONA HALEP despre meciul cu MADISON KEYS, programat, duminică, la ora 12:00, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DIGI SPORT.

SIMONA HALEP MADISON KEYS LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT TURNEUL CAMPIOANELOR 2016. „Tocmai am jucat la Wuhan, cred că a evoluat foarte bine acolo, însă cred și că în mare parte se datorează faptului că am fost foarte pasivă și că am jucat în spatele liniei de fund și am lăsat-o să dicteze jocul. Sunt anumite lucruri pe care trebuie să le schimb în bine și să îmi folosesc loviturile cele mai bune în cel mai înteligent mod. Chiar cred că pot face asta”, a spus şi americanca, înainte de SIMONA HALEP MADISON KEYS LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT TURNEUL CAMPIOANELOR 2016.

SIMONA HALEP MADISON KEYS LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT TURNEUL CAMPIOANELOR 2016. Simona Halep va juca, duminică, de la ora 12:00, în meciul de deschidere din Turneul Campioanelor 2016 de la Singapore, în compania americancei Madison Keys. DIGI SPORT va transmite LIVE VIDEO ONLINE STREAM meciul SIMONA HALEP MADISON KEYS.