SIMONA HALEP – QIANG WANG 7-5, 6-1. Încă o victorie la Indian Wells 2018

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells, după victoria contra lui Qiang Wang, scor 7-5, 6-1. Petra Martic (27 de ani, 51 WTA) a trecut de Marketa Vondrousova (18 ani, 54 WTA), scor 6-3, 7-6, și va fi adversara Simonei în turul următor.

13 mart. 2018, 15:27
SIMONA HALEP – QIANG WANG 7-5, 6-1. Încă o victorie la Indian Wells 2018

SIMONA HALEP – QIANG WANG 7-5, 6-1 

SIMONA HALEP – QIANG WANG 6-1, game, set şi meci.

SIMONA HALEP – QIANG WANG 4-1, Simona mai are două game-uri până la câştigarea meciului.

SIMONA HALEP – QIANG WANG 3-0, Simona este de neoprit în setul secund

SIMONA HALEP – QIANG WANG 1-0, Simona începe setul al doilea cu un break.

SIMONA HALEP – QIANG WANG 7-5, Simona îşi adjudecă primul set.

SIMONA HALEP – QIANG WANG 6-5, două game-uri consecutive după intervenţia antrenorului

SIMONA HALEP – QIANG WANG 4-5, Daren Cahill este chemat să-i potolească nervii Simonei.

SIMONA HALEP – QIANG WANG 4-3, Simona câştigă din nou pe serviciul adversarei.

SIMONA HALEP – QIANG WANG 3-3, Simona reuşeşte primul break, dar îşi pierde imediat serviciul.

SIMONA HALEP – QIANG WANG 1-1, fiecare jucătoare îşi face serviciul

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) are parte de un culoar favorabil la primul turneu Premier Mandatory din 2018. Halep a trebuit să pusă serios osul la treabă pentru accederea în această fază a competiției. A trecut de Kristina Pliskova în turul secund, scor 6-4, 6-4, iar în șaisprezecimile de finală s-a văzut condusă cu un set la zero de Caroline Dolehide, o americancă de 19 ani.

Qiang Wang (26 de ani, 55 WTA) este surpriza turneului. A pornit cu a 2-a șansă în toate înfruntările de până acum, trecând de Timea Bacsinsky, Elise Mertens și Kristina Mladenovic.

Simona Halep și Qiang Wang joacă în primul meci al zilei de pe arena principală.Până acum, Simona Halep și Qiang Wang nu s-au întâlnit niciodată în circuitul WTA.

Câștigătoarea acestui meci va juca în sferturile turneului cu învingătoarea partidei dintre Marketa Vondrousova și Petra Martic.

SIMONA HALEP – QIANG WANG LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT 2 STREAMING: Meci greu în turul trei

„Halep are un bilanţ de 16-1 (n.r. a obţinut două victorii la Indian Wells, cu Kristyna Pliskova şi Dolehide) în acest început de an şi traversează probabil cea mai bună serie pozitivă a carierei sale. După un final de sezon 2017 dificil, Halep a fost formidabilă în acest an. Românca pare să fi revenit la cel mai bun nivel fizic după accidentarea de la picior”, scrie live-tennis.com.

„Simona Halep a câştigat cel mai important titlu al carierei la Indian Wells, în 2015 şi a jucat cel mai bun tenis al carierei în ultimele cinci luni, dar poate românca să obţină al doilea titlu în deşertul californian?”, s-a întrebat sursa citată.

Halep a avut un meci foarte greu în turul trei de la Indian Wells cu jucătoarea din SUA, Caroline Dolehide (19 ani). După ce a pierdut categoric primul set (1-6), Simona a trecut de emoțiile tiebreak-ului din cel de-al doilea și s-a impus clar în decisiv (7-6, 6-2) pentru o calificare în optimile turneului WTA de la Indian Wells.

La final, a avut un mesaj frumos pentru adversara sa și pentru publicul prezent la competiția din California. Loviturile puternice reușite de Caroline Dolehide au impresionat-o pe Simona.

SIMONA HALEP QIANG WANG. Organizatorii au anunţat ORA MECIULUI. Unde îl vezi în direct la TV

„M-am mișcat bine și am fost mai tare pe picioare”, a spus Halep, care consideră că pregătirea fizică a ajutat-o să se impună, în cele din urmă. „Mult respect pentru ea, e o jucătoare extraordinară și top spin-ul ei e foarte greu de returnat. Am avut ceva probleme în al doilea set, dar am vrut doar să rămân în joc, să lupt până la final. Când am câștigat setul al doilea, m-am gândit că am o șansă mare să câștig meciul”, a mai declarat Simona Halep după meciul contra Carolinei Dolehide.

„Am simțit-o puțin căzută după ce a pierdut al doilea set și m-am gândit că trebuie să fiu mai agresivă și să o țin în spate, pentru că dacă apucă să atace mingea e greu să returnez. Cred că m-am și mișcat bine, am fost mai puternică pe picioare pe final și poate că de asta am câștigat”, a mai spus liderul topului WTA, pentru ca apoi să vorbească despre cât de bine se simte în California: „E ca în Paradis când vin și joc aici. E un teren frumos și e extraordinar când câștig. De fiecare dată când vin aici mă simt excelent și simt că trebuie să dau tot ce am mai bun de fiecare dată. Voi mă susțineți tot timpul (n.r. adresându-se publicului) și îmi pare bine să fiu la Indian Wells”.

SIMONA HALEP – QIANG WANG LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT 2 STREAMING: Cel mai bun moment al carierei

Simona e într-un moment de graţie şi toţi se gândesc la anul 2015, când s-a impus la Indian Wells. La fel ca acum, Simona a intrat în competiţie la turneu cu un bilanţ de 14 victorii şi o singură înfrângere. Acum trei ani, singurul eşec a fost cel din sferturile de finală de la Australian Open, 4-6, 0-6 cu Ekaterina Makarova. În 2018, pasul greşit a avut loc tot la Melbourne, dar în ultimul act, pierdut dramatic în faţa Carolinei Wozniacki.

„Halep are un bilanţ de 16-1 (n.r. a obţinut două victorii la Indian Wells, cu Kristyna Pliskova şi Dolehide) în acest început de an şi traversează probabil cea mai bună serie pozitivă a carierei sale. După un final de sezon 2017 dificil, Halep a fost formidabilă în acest an. Românca pare să fi revenit la cel mai bun nivel fizic după accidentarea de la picior”, scrie live-tennis.com. „Simona Halep a câştigat cel mai important titlu al carierei la Indian Wells, în 2015 şi a jucat cel mai bun tenis al carierei în ultimele cinci luni, dar poate românca să obţină al doilea titlu în deşertul californian?”, s-a întrebat sursa citată.

 

Simona Halep Indian Wells: Cine e Qiang Wang

Numărul 55 mondial Qiang Wang este un adevărat simbol în China, mulţi îndrăgind-o pentru aspectul său fizic.

Jucătoare de mâna dreaptă, Qang execută reverul cu două mâini şi a strâns deja 1,5 milioane doar din tenis. Deşi nu a trecut la niciun turneu de Grand Slam de turul secund, chinezoaica a impresionat în ITF-uri. Are 17 finale în aceste competiţii, adjudecându-şi nu mai puţin de 13 dintre ele.

Ca o particularitate, sportiva asiatică a început tenisul destul de târziu, la 9 ani. Dar foarte curând talentul său şi-a spus cuvântul, astfel că la 16 ani deja era o prezenţă constantă în ITF-uri.

Cel mai mare rezultat al carierei până în prezentz e o victorie la Caaroline Wozniacki, în 2013, la Malaysian Open.

Simona Halep Indian Wells: S-a antrenat împreună cu adversara

Liderul mondial nu va avea o misiune uşoară, aşa cum poate să pară la prima vedere. Chinezoaica Qiang Wang a trecut de o manieră impresionantă de franţuzoaica Kristina Mladenovic, scor 6-1, 6-2.

Chiar dacă va fi prima întâlnire dintre cele două, românca îşi cunoaşte deja adversara. S-a antrenat împreună cu ea, acum câteva zile.

„M-am antrenat cu ea acum câteva zile, e o adversară dificilă. Joacă foarte bine şi mă aştept la un meci dificil. Evident, un meci diferit de cel de azi, dar mă simt pregătită. Mă simt bine şi voi face totul pentru a câştiga meciul”, a declarat Halep, după victoria în trei seturi, scor 1-6, 7-6, 6-2, cu Dolehide.

Constănţeanca de 26 de ani recunoaşte că e obligată să regleze din mers lucrurile care nu funcţionează încă aşa cum îşi doreşte, însă în primul rând e important să se refacă din punct de vedere fizic.

„E greu să progresezi la ceva într-o zi, dar important e să mă recuperez după meciul acesta. Să merg să joc un pic, să simt mingea, la fel ca în zilele ce au trecut şi vedem ce se va întâmpla în următorul meci”, a precizat Halep.

Tot marţi, după ora 21.00, Monica Niculescu şi coechipiera ei Andrea Hlavackova din Cehia, favoritele numărul 5, vor evolua cu perechea Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa), cap de serie numărul 4.

Aceste meci din sferturile de finală ale probei de dublu feminin este al doilea, pe terenul 4.

După Serena, încă o pretendentă la trofeu a fost eliminată rapid la Indian Wells

Ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 7-5, 6-3, de spaniola Carla Suarez Navarro, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 27, în turul al treilea al turneului de la Indian Wells.

Navarro s-a impus după un meci care a durat aproape o oră şi jumătate şi va evolua în optimi cu amrricanca Danielle Collins, locul 117 WTA, beneficiară a unui wild card, care a depăşit-o, cu 6-4, 6-4, pe rusoaica Sofia Juk, locul 136 WTA, de asemenea beneficiară a unui wild card.

Favorita principală a jumătăţii a doua a tabloului, daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a avut nevoie de două ore şi 17 minute pentru a trece de Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 49 WTA, cu 6-4, 2-6, 6-3.

Wozniacki va evolua în optimi cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20, care a întrecut-o, cu 6-4, 6-3, pe americanca Sloane Stephens, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13.

Germana Angelique Kerber, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 10, a învins-o, cu 7-5, 6-2, deţinătoarea trofeului, rusoaica Elena Vesnina, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 24.

Şi jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, s-a calificat în optimi, după 7-5, 6-4, cu australianca Daria Gavrilova, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 26.

Kerber şi Garcia vor disputa cel mai atractiv meci din faza optimilor de finală.

Simona Halep, enervată de un GEST SCANDALOS al adversarei. Caroline Dolehide şi-a cerut scuze VIDEO

 

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a declarat că are tot respectul pentru Caroline Dolehide, pe care a învins-o greu, cu 1-6, 7-6 (3), 6-2, duminică, în turul al treilea la Indian Wells (California). SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. 

 

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. „Sunt foarte fericită pentru această victorie. A fost dificil şi am tot respectul pentru ea, deoarece a jucat un tenis foarte bun”, a afirmat Halep după succesul reuşit în mai bine de două ore de joc în faţa americancei de 19 ani, beneficiara unui wildcard. 

 

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. ”Joacă foarte, foarte bine şi nu mai jucasem împotriva ei, aşa că nu ştiam cum vine mingea. A fost destul de dificil în primul set, am jucat prea plat şi prea rapid. Apoi am încercat să ratez mai puţin şi să o fac să alerge, să plimb mingea mai mult”, a mai spus Halep, citată de site-ul WTA.

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. ”În cele din urmă cred că am stat mai bine pe picioare, iar când a trebuit să închei punctul am făcut-o”, a subliniat liderul mondial.

 

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT .În setul decisiv, Halep a luat iniţiativa şi am profitat de momentul bun, obţinând victoria: „Am luptat şi am încercat să găsesc ritmul şi tactica potrivită pentru ea şi am reuşit. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl iau din acest meci, nu neapărat victoria. Faptul că am găsit ceea ce trebuia să joc şi am revenit este mai important”.

 

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Halep, campioană la Indian Wells în 2015, va juca pentru un loc în sferturi cu chinezoaica Qiang Wang, care a dispus de Kristina Mladenovic cu 6-1, 6-2.

 

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT „M-am antrenat acum câteva zile cu ea. E o adversară dificilă, joacă bine şi mă aştept la un meci greu, diferit de cel de azi, dar sunt pregătită. Mă simt bine şi voi face tot ce pot ca să câştig”, a concluzionat Halep.

 

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat cu dificultate în optimile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, duminică, după ce s-a impus în trei seturi în faţa americancei Caroline Dolehide, cu 1-6, 7-6 (3), 6-2.

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Halep (26 ani) a avut nevoie de două ore şi 6 minute pentru a trece de Dolehide (19 ani, 165 WTA), care în runda anterioară o eliminase pe Dominika Cibulkova (Slovacia, cap de serie numărul 30).

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Americanca a dominat primul set, câştigat cu un 6-1 sec, reuşind o serie de lovituri direct câştigătoare. Halep a ridicat nivelul în actul secund, în care s-a desprins la 4-2, după un prim break. Românca a avut 5-3, dar a fost egalată (5-5), meciul ajungând în tiebreak. Simona a jucat mai bine şi a reuşit să se impună cu 7-3. Halep a preluat controlul jocului în setul decisiv, în care s-a detaşat la 3-0 şi 4-1, toate ghemurile fiind adjudecate la diferenţă minimă. Simona s-a impus cu 6-2, după 31 de minute, şi a obţinut victoria.

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Halep a reuşit 17 lovituri direct câştigătoare, Dolehide a avut 33, Simona a numărat 30 de erori neforţate, iar americanca 47. Românca a avut un procentaj de 68% la punctele câştigate cu primul serviciu, faţă de 64% la adversară.