SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS 4-6, 3-6

Simona Halep a pierdut în două seturi în fața Serenei și a fost eliminată în sferturile de la Indian Wells.

16 mart. 2016, 19:27
SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS 4-6, 3-6

Simona Halep, 24 de ani, locul 5 WTA, a fost eliminată de Serena Williams, 34 de ani, locul 1 WTA,  în sferturile turneului de laIndian Wells, după ce a pierdut în două seturi, scor 4-6, 3-6.

Simona a pierdut şi al doilea set, 3-6

Simona a pierdut primul set, 4-6.

Simona Halep şi-a regăsit la Indian Wells forma pierdută la sfârşitul anului trecut. Pentru prima oară după turneul de la US Open, din septembrie 2015, compatrioata noastră a reuşit să lege trei victorii consecutive în circuitul WTA.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. În optimile de finală de la Indian Wells, Simona a jucat puţin mai mult de un set cu Barbora Strycova, jucătoarea cehă abandonând disputa la scorul 6-3, 1-0 pentru compatrioata noastră. Pentru Halep, urmează joi dimineaţă marea confruntare cu Serena Williams, liderul tenisului mondial, care a câştigat autoritar toate cele trei meciuri jucate până acum la Indian Wells. Scorul întâlnirilor directe îi este favorabil americancei, cu 6-1, dar Simona are de apărat aici titlul cucerit anul trecut.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. În momentul de faţă, Simona Halep se află pe locul 5 în ierarhia WTA, dar este în pericol să piardă această poziţie în cazul în care este eliminată de Serena, iar Petra Kvitova joacă finala sau câştigă ediţia din acest an de la Indian Wells. Totuşi, calificarea în sferturi i-a rotunjit veniturile Simonei cu aproape 130.000 de dolari, constănţeanca ajungând la suma de 11,3 milioane dolari câştigată din tenis.