Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Indian Wells. Bilanţul împotriva acesteia este negativ

Simona Halep debutează vineri la Indian Wells, turneu unde are de apărat titlul cucerit anul trecut, după finala cu Jelena Jankovic.

10 mart. 2016, 07:16
Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Indian Wells. Bilanţul împotriva acesteia este negativ

Simona Halep joacă direct în turul doi la Indian Wells, urmând s-o întâlnească pe americanca Vania King, care a eliminat-o în runda inaugurală pe compatrioata sa, Taylor Townsend, scor 6-2, 6-3.

Halep şi King s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în 2010, în calificările pentru prezenţa pe tabloul principal la Montreal, sportiva de peste Ocean câştigând cu 7-6, 6-1.

Vania King are 27 de ani şi se află pe locul 202 în clasamentul WTA, iar cea mai bună performanţă a sa la simplu datează din urmă cu 10 ani, când a câştigat titlul la Bangkok.

Totodată, Irina Begu și Alexandra Dulgheru au pierdut meciurile susținute, miercuri, în runda inaugurală a turneului de la Indian Wells, deși au întâlnit adversare mai slab cotate, ambele venite din calificări. Begu (35 WTA) a fost întrecută de germanca Laura Siegemund (79 WTA) cu 3-6, 6-4, 6-4, iar Dulgheru a fost eliminată de americanca Nicole Gibbs (95 WTA), cu 6-0, 6-1, în doar 62 de minute de joc.