Simona Halep şi Smiley, ADEVĂRUL despre cea mai nouă relaţie din SHOW-BIZ

Simona Halep și Smiley se află împreună, în America, în această perioadă. Smiley a urmărit un meci al Simonei la Indian Wells, în California, iar acum a ajuns la Miami, acolo unde sportiva participă la un alt turneu.

27 mart. 2016, 15:22
Simona Halep şi Smiley, ADEVĂRUL despre cea mai nouă relaţie din SHOW-BIZ

Smiley a fost în tribună la meciurile Simonei Halep, astfel că speculațiile au început să apară. Formează celebrul burlac și sportiva noastră numărul 1, cel mai nou cuplu din show-biz? Unul dintre cei mai buni prieteni ai artistului, în același timp și colaborator de-aI acestuia, rupe tăcerea și vorbește, în premieră, despre relația celor doi.

CITEŞTE ŞI Relaţie SURPRIZĂ. Smiley, alături de Simona Halep şi la Miami

„Simona îi este foarte dragă, atât lui, cât și nouă, cei de la casa de producție. Dar între ei nu este nimic. Smiley a fost la meciurile Simonei, ca și suporter, întrucât se cunosc iar el se află în America, în această perioadă”, a declarat  sursa mai sus-menționată pentru Libertatea.

Nu este exclus ca Smiley să-i propună chiar Simonei să fie protagonista primului săi videoclip, care să i se potrivească: „Când va avea vreo piesă potrivită, poate chiar îi va propune acest lucru”.