SIMONA HALEP-VENUS WILLIAMS LIVE VIDEO EUROSPORT. Australian Open, duelul ultimelor finaliste de la Melbourne

SIMONA HALEP-VENUS WILLIAMS LIVE VIDEO EUROSPORT. Simona Halep a jucat până acum două meciuri de câte trei seturi la Australian Open 2019, iar sâmbătă dimineaţa, de la ora 10.00, o va întâlni pe Venus Williams, finalista din 2003 şi 2017.

18 ian. 2019, 16:14
SIMONA HALEP-VENUS WILLIAMS LIVE VIDEO EUROSPORT. Australian Open, duelul ultimelor finaliste de la Melbourne

SIMONA HALEP-VENUS WILLIAMS LIVE VIDEO EUROSPORT. Simona Halep este finalista din 2018, meci pierdut la mare luptă cu Caroline Wozniacki, în timp ce Venus Williams a jucat finala de acum doi ani, pierdută în faţa surorii sale, Serena, scor 4-6, 4-6.

SIMONA HALEP-VENUS WILLIAMS LIVE VIDEO EUROSPORT. Pentru Simona Halep meciul de sâmbătă este crucial, pentru că dacă va fi eliminată va pierde practic locul 1 în ierarhia tenicului mondial. Spre exemplu, dacă Halep pierde, lui Sloane Stephens îi este suficient să mai câştige un meci pentru a o depăşi pe compatrioata noastră. Stephens (5 WTA) joacă în optimile de finală contra rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova (44 WTA), iar dacă învinge, ajunge la 5.497 de puncte, cu 25 de puncte mai multe decât Halep. În acest moment, în funcție de rezultate, Halep mai poate fi devansată de Petra Kvitova, Naomi Osaka, Angelique Kerber, Elina Svitolina și Karolina Pliskova.

SIMONA HALEP-VENUS WILLIAMS LIVE VIDEO EUROSPORT. Meciul se joacă de la ora 10.00 şi este primul dintre cele două după 10 august 2018, când Halep s-a impus în două seturi la Montreal, 6-2, 6-2, în optimile de finală. Ultima victorie a lui Venus în faţa lui Halep datează din 25 septembrie 2013, de la Tokyo, între timp ele mai jucând o datîă pe zgură, la Roma, în 2015, când Halep s-a impus de asemenea în optimi, scor 6-1, 6-2.