Singurul triunghi amoros tolerat în zodiac

Infidelitatea este, din păcate, o meteahnă care poate strica multe cupluri frumoase. Apariția celei de-a treia persoane poate strica iremediabil basmul pe care credeai că îl trăiești până atunci. Însă nu în toate cazurile, pentru că există în horoscop un cuplu foarte sudat, în care partenerii pot tolera orice, chiar și infidelitatea.

20 aug. 2016, 08:19
Singurul triunghi amoros tolerat în zodiac

Da, ai auzit bine! Iubirea lor poate învinge orice, chiar și trădarea. Cuplul despre care vorbim este femeia Rac și bărbatul Scorpion.

Citeşte şi HOROSCOP: Top 6 zodii urmărite de ghinion

Femeia Rac este mama Zodiacului, pentru că familia reprezintă totul pentru ea. Este capabilă să ofere tot pentru a-și ține familia unită și a face pe toată lumea mulțumită. Gătește excelent, este acasă devreme pentru a pregăti masa celor dragi. Ba chiar are timp să facă și ordine și să bage două rânduri de haine la mașina de spălat. Când vine vorba de treburile casnice este as, iar ceea ce o motivează este iubirea pentru familia ei. De la mic la mare, nativele Rac știu cum să intre în grații unui membru din familie mai dificil. Îl va face să mănânce și pe cel mai mofturos copil, va ghici gândurile soțului și va ști ce să-i pună pe masă fără ca acesta să-i spună măcar ceva.

În dormitor, femeia Rac este foarte docilă, ascultă preferințele partenerului și îți dorește cu orice preț ca acesta să fie satisfăcut. Fericirea ei nu stă în carieră sau în bani, ci în unitatea familiei.

Însă reprezentantele acestei zodii nu le pot face mereu pe toate și uneori ignoră anumite semnale de alarmă, care le anunță că relația este în pericol. Fără a fi cele mai creative native din zodiac, reprezentantele acestei zodii nu fac altceva decât să se supună dorințelor partenerului, fără a avea inițiative când vine vorba de sex.

Acesta este motivul pentru care, cel mai adesea, bărbatul din viața lor caută să-și satisfacă nevoia pentru diversitate în altă parte. Acest lucru este valabil mai ales dacă vorbim despre nativul din Scorpion, un aventurier iremediabil, romantic și pasional, veșnic îndrăgostit de dragoste, care caută confirmări ale perfomanțelor sale sexuale, ale frumuseții sale fizice și ale dotării intelectuale. Este ceea ce femeia Rac nu poate acoperi, pentru că Scorpionul este un personaj mult prea complex și cu prea multe nevoi.

Însă nu e nicio problemă, pentru că acesta își va satisface necesitățile bucurându-se de compania altor partenere. Dacă se întâmplă să avem de-a face cu un aventurier get-beget, atunci femeia Rac are o misiune dificilă, pentru că ea mereu va pune familia pe primul loc. Așadar, îi va trece cu vederea infidelitățile, „pentru că, în final, tot la ea se întoarce”.

Citeşte şi Horoscop: Ele sunt cele trei zodii care îşi vor întâlni prea tarziu marea iubire

Dar Scorpionul mai poate avea un comportament legat de infidelitate, pe care femeia Rac îl acceptă cu mult mai multă ușurință. Scorpionul poate fi stabil în infidelitatea lui. Cu alte cuvinte, ar putea avea o aventură ani la rând cu aceeași femeie. O viață dublă, o viață în care partea sexuală de care nu este mulțumit între pereții căminului său să fie satisfăcută în casa amantei.

Pentru Scorpion, cea mai bună compatibilitate în această combinație este femeia Pești.
Amanta Pești este o femeie cu o morală puternică, dar mult prea sensibilă. Vulnerabilitatea ei este iubirea, pe care și-o dorește atât de mult, încât uneori nu se gândește la consecințe. În cele mai multe cazuri, se întâmplă să iasă din relații nereușite, în care nu a avut parte de iubire, iar ceea ce a avut ea de oferit nu s-a bucurat de respect.

Deseori face alegeri nefericite în privința partenerilor, tocmai de aceea Scorpionul este ceea ce îi trebuie. Știindu-l angrenat într-o altă relație de iubire, pretențiile încep să scadă, iar astfel ea poate iubi relaxată. În plus, se simte bine știind că ea poate să ofere ceea ce altcineva nu poate. Însă nu se lasă amăgită, pentru că este conștientă de faptul că bărbatul căruia îi oferă iubire nu este numai al ei. Asta nu o deranjează, tocmai pentru că simte că face un bine, simte că tot ce aduce ea în relație este o completare pentru tabloul unei iubiri perfecte.