Sinuciderea Mădălinei Manole, pusă la îndoială de FBI. Un profiler vine în România să ancheteze moartea artistei

Specialişti de la FBI vin în România să facă propria anchetă, legată de moartea Mădălinei Manole. Criminaliştii de peste Ocean consideră că nu există suficiente probe care să demonstreze că a fost vorba despre o sinucidere.

27 iul. 2016, 08:42
Sinuciderea Mădălinei Manole, pusă la îndoială de FBI. Un profiler vine în România să ancheteze moartea artistei

O româncă stabilită în străinătate şi care lucrează ca analist de investigaţii criminale a fost interesată de cazul morţii Mădălinei Manole. Ea a început să strângă informaţii imediat după decesul artistei şi a făcut un raport paralel cu cel al investigatorilor din România.

Concluzia femeii a fost că nu s-au adunat suficiente probe care să dovedească dincolo de orice îndoială că a fost o sinucidere. Potrivit România TV, ea şi-a prezentat acest raport în cadrul unui congres organizat în oraşul american Atlanta, unde au participat foarte mulţi criminalişti de renume de peste Ocean.

După ce au studiat dosarul, aceştia au ajuns şi ei la concluzia că investigatorii din România au făcut anumite erori şi au neglijat anumite probe. Acest caz a atras atenţia şi unui fost profiler de la FBI, solicitat ori de câte ori este vorba de morţi suspecte. El intenţionează să vină în România pentru a investiga moartea Mădălinei Manole, în baza respectivului raport, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a murit artista.

Pete Klismet, un fost investigator al FBI, spune că Mădălina Manole a fost ucisă:
„Sunt 4 moduri în care poţi muri: una este din cauze naturale, a doua accidental, a treia – sinucidere şi a patra – crimă. Eu le-am exclus pe primele trei. Sunt de părere că în acest caz nu este vorba de sinucidere. Asta este o crimă! Am să merg în România peste câteva săptămâni pentru a mă întâlni cu Procurorul General al Romaniei, pentru că acest caz este unul atât de evident„, a declarat Pete Klismet la show-ul „Karas on Crime”.