Situaţie CRITICĂ la Caracal, din cauza inundaţiilor. Localnicii spun că şi-au văzut MOARTEA cu OCHII VIDEO

Localnicii şi pompierii din Caracal au muncit cot la cot să scoată apa din cele peste o sută de gospodării inundate în urma potopului ce a afectat zona. 

07 sept. 2014, 09:03

Toată noaptea s-a lucrat în Caracal după ce oraşul a fost lovit de potop. S-au făcut şi diguri pentru a proteja oraşul. Pompierii şi militarii au ridicat un dig de protecţie pentru a mai stăvili şuvoaiele.

Apele s-au revărsat de pe dealuri, inundând casele şi gospodăriile oamenilor. În oraş se puteau vedea şi maşini acoperite de ape, iar unele locuinţe aveau zidurile crăpate, fiind oricând în pericol de a se prăbuşi.

Localnicii, mulţi dintre ei pensionari, spun că şi-au văzut moartea cu ochii şi că nu au reuşit să mai salvze mare lucru, potrivit România TV.

Citeşte şi Caracalul, în pericol să fie INUNDAT a doua oară în 24 de ore

Pericolul nu a trecut încă. În centrul oraşului Caracal, zeci de străzi sunt inundate, iar maşinile plutesc în apă. Autorităţile au intrat în alertă încă de vineri seara, când ploile căzute în ultimele 24 de ore au inundat oraşul. Peste o sută de gospodării au fost afectate de inundaţii.

Pompierii au fost ajutaţi de jandarmi, poliţişti şi militari la ridicarea unui dig din saci de nisip. Acesta are 2 metri inaltime şi a fost construit pe aproape 60 de metri lungime, iar apa are deja un metru şi jumătate. Localnicii din Caracal spun că nu s-au mai confruntat cu astfel de situaţie decat o singură dată, în anii ’70.

Dar necazurile celor din caracal nu s-au sfârşit. Specialiştii avertizează că s-ar putea produce încă un potop.