SITUAŢIE HALUCINANTĂ la metrou. Un bărbat în scaun cu rotile nu poate folosi liftul din cauza altor oameni VIDEO

Un bărbat aflat în scaunul cu rotile a postat pe Facebook un filmuleţ cu adevărat scandalos. Bărbatul a fost surprins în timp ce încerca sa intre în liftul de la metrou, însă nu reuşeşte deoarece alţi călători care nu par să aibă o afecţiune fizică gravă trec pe lângă el cu nepăsare şi se urcă în lift.

17 feb. 2017, 08:45
SITUAŢIE HALUCINANTĂ la metrou. Un bărbat în scaun cu rotile nu poate folosi liftul din cauza altor oameni VIDEO

Un bărbat cu dizabilităţi din Capitală a avut parte de o experienţă scandaloasă atunci când se afla la metrou. Cu surprindere el a observat că lifturile sunt foarte puţine la număr, iar atunci când a încercat să folosească unul dintre acestea, nu a reuşit din cauza oamenilor care s-au îngrămădit să se urce în el.

Liftul de la metroul Bucureștean este imposibil de folosit din cauza persoanelor cu dizabilități. Păcat că nesimțirea nu doare„, a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook în dreptul filmuleţului.

Lifturile de la metrou au fost concepute în primul rând pentru persoanele cu dizabilități, mame care au copii în cărucior sau pentru bătrâni.

De asemenea, bărbatul a mai postat un filmuleţ în care arată cât de dificil este ca o persoană cu dizabilităţi să folosească scările rulante de la metrou.

Așa se folosesc scările rulante la metroul Bucureștean. Nu sunt sigur cine este invalid eu ori metroul Bucureștean„, a scris acesta pe Facebook.

Citeşte şi Poliţia face verificări la societăţile din staţiile de metrou