Situaţie revoltătoare într-o şcoală din Neamţ. O învăţătoare ţipă la copii şi îi ameninţă că îi omoară VIDEO

O învăţătoare din judeţul Neamţ a fost înregistrată în timp ce ţipa şi îşi descărca nervii pe elevi. Mai mult, ea îl ameninţă pe unul dintre copii că îl strânge de gât. Copiii s-au plâns acasă de modul în care se comportă învățătoarea, iar părinţii au înregistrat-o.

12 mart. 2016, 07:30
Situaţie revoltătoare într-o şcoală din Neamţ. O învăţătoare ţipă la copii şi îi ameninţă că îi omoară VIDEO

Învăţătoarea din judeţul Neamţ a fost surprinsă în timpul unei crize de nervi când îşi jigneşte elevii şi chiar îi ameninţă cu moartea.

Totul a ieşit la iveală după ce o elevă le-a povestit părinţilor săi că învăţătoarea ţipă la ei.

„De multe ori, fata ne-a spus că doamna ţipă, jigneşte şi face crize de nervi în faţa copiilor. Am vorbit anul trecut cu doamna învăţătoare şi doamna directoare şi ne-a făcut două plângeri la Poliţie. Am contactat inspectorul de judeţ şi nu a venit la întâlnirea pe care el a fixat-o. Am pus un dispozitiv de înregistrare şi am auzit ce se întâmplă”, a povestit părintele elevei potrivit ziarulderoman.ro

Pe înregistrare se aude foarte clar cum învăţătoarea ţipă la elevi iar la un moment dat îi spune unui copil că îl strânge de gât.

„Dacă nu ai răbdare vin la tine şi te strâng de gât,a cuma, că nu mai pot. Taci odată! Şi tu la fel! Eşti papagal?! Ştii că păsările papagal repetă după oameni?”, a spus învăţătoarea.

Reprezentaţii Inspectoratului Judeţean Neamţ au ascultat înregistrările şi au anunţat că de luni vor demara o anchetă la şcoală.