Slujbă de pomenire pentru Stela Popescu la Slimnic, unde a locuit în copilărie

Stela Popescu a murit! Un preot a oficiat, vineri, o slujbă de pomenire a artistei Stela Popescu, în comuna sibiană Slimnic, unde aceasta a locuit în copilărie.

24 nov. 2017, 13:12
Slujbă de pomenire pentru Stela Popescu la Slimnic, unde a locuit în copilărie

Stela Popescu a murit! Mai mulți sibieni din Slimnic au participat la slujba de pomenire a Stelei Popescu și au adus flori în memoria ei. Unii dintre aceștia au cunoscut-o personal pe artistă.

Actrița este cetățean de onoare al Slimnicului, unde a locuit pentru foarte puțin timp, în copilărie.

În prezent, în casa în care a locuit, pentru puțin timp, marea artistă funcționează dispensarul localității.

Vezi si: Oana Pellea: „Mi se pare incredibil că nimeni nu a înţeles ca începuse să moară acolo, în faţa lor!”

Stela Popescu a fost găsită decedată joi. Moartea actriței Stela Popescu a fost cauzată de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viața, a precizat vineri, printr-un comunicat transmis AGERPRES, Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” București.

Trupul neînsufleţit al actriţei Stelei Popescu a fost depus vineri la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Sâmbătă sicriul va fi depus la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică va avea loc înmormântarea, potrivit reprezentanţilor Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Potrivit unui anunţ al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, trupul neînsufleţit al actriţei a fost depus pentru un ultim omagiu vineri, 24 noiembrie 2017, începând cu orele 15.00 în foyerul Sălii Savoy a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Sâmbătă, 25 noiembrie, actriţa va fi depusă la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică, 26 noiembrie, la Cimitirul Cernica va avea loc înmormântarea, alături de soţul său, marele textier Mihai Puiu Maximilian.

Citeşte şi: Cum a murit Stela Popescu. Rezultatele oficiale ale necropsiei