Snoop Dogg a dat check-in în Bogata, Mureş. Primarul din Bogata: „Îi dăm ciorbă de moare de varză şi porc la proţap”

Rapperul Snoop Dogg a comis o gafă amuzantă cu ocazia concertelor programate în Bogota, Columbia. El a dat din greşeală check-in în Bogata, judeţul Mureş.

14 mart. 2016, 13:30

Artistul a postat o fotografie pe Instagram şi, pentru a-şi anunţa fanii că a ajuns în Columbia, a vrut să dea check-in în Bogota. Din greşeală, însă, Snoop Dogg a dat check-in în Bogata, Mureş.

Fanii artistului au reacţionat imediat: „Uita-te la locatie :)))”, „Mama e in Romania?”, „La bunici”, „Locatia”.

Citeşte şi Snoop Dogg, reţinut de Poliţie pe un aeroport din Italia. Ce avea asupra sa

Primarul comunei Bogata, Laszlo Barta, a declarat luni, pentru AGERPRES, că în comună au fost americani care s-au simțit extrem de bine, așa că rapperul Snoop Dogg poate să vină, întrucât aici există locuri de cazare, dar este și o mâncare tradițională de excepție.

‘Dacă vine, îl așteptăm cu o ciorbă de moare de varză cu porc proaspăt, facem și cu porc la proțap, dar în primul rând îl așteptăm cu o inimă deschisă și curată. La noi, la Bogata, avem și o pensiune la care urmează să facem recepția finală, e o pensiune mică, cu 9 locuri. Este loc de cazare și pe la oameni, avem mâncare bună, sănătoasă — eu sunt și producător agricol. Avem și Colina Sasului, o sală de nunți cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mâncat mâncare tradițională și s-au simțit bine. Deci poate să vină Snoop Dogg și cu alaiul, pentru că sunt locuri de cazare și aici oamenii au sufletul curat și îi așteaptă cu drag’, a declarat Laszlo Barta.