Cristian Cioacă ar putea fi eliberat din puşcărie pe 11 aprilie

Două procese în doar câteva zile pentru Cristian Cioacă. Fostul poliţist încearcă prin orice metode să-şi schimbe soarta. Luna viitoare, pe 11 aprilie, este ultima şansă de a mai ieşi din închisoare. Între timp, şi sora sa, care este şi tutorele copilului, încearcă să pună mâna pe averea avocatei dispărute. Femeia a făcut o cerere de succesiune în instanţă.

09 apr. 2016, 14:59

Cristian Cioacă luptă cu toate armele ca să iasă din închisoare, informează România TV. Ultima sa şansă este la termenul din 11 aprilie de la Curtea de Apel Piteşti, când se va judeca recursul contestaţiei în anulare. 

Citeşte şi Avocata Elodiei: Dacă va spune ce a făcut cu trupul Elodiei, Cioacă ar putea obţine o revizuire a pedepsei

Este vorba despre o cale extraordinară de atac, contestaţia iniţială depusă de Cristisn Cioacă fiind respinsă de către magistraţii de la tribunalul Argeş ca fiind neântemeiată. Judecătorii au considerat că Cristian Cioacă nu a venit cu nicio probă în favoarea sa, în plus acesta nu contestă nimic din probatoriul procurorilor, ci doar îi acuză pe aceştia că au periclitat ancheta. 

Citeşte şi Lovitură pentru Cristian Cioacă. Fiul său, Patrick, a cerut ASTA în faţa instanţei

Cristian Cioacă încearcă să pună mâna şi pe averea Elodiei Ghinescu. Astfel, sora lui Cristian Cioacă, care este tutorele copilului lui, a deschis un proces, primul termen urmând să aibă loc pe 23 aprilie. Atunci se va judeca cererea lui Patrik Cioacă la moştenirea averii mamei sale.