ŞOC. Adrian Cristea a cerut-o de soţie pe Bianca Drăguşanu

În pauzele publicitare ale emisiunii WOWbiz, Bianca Drăguşanu a dezvăluit câteva lucruri pe care nu le spusese în faţa camerelor de filmat. Fosta asistentă TV a mărturisit că Adrian Cristea a cerut-o în căsătorie pe parcursul vacanţei la Paris.

14 feb. 2014, 08:44
ŞOC. Adrian Cristea a cerut-o de soţie pe Bianca Drăguşanu

Bianca şi-a dat seama că nu îl mai doreşte pe Cristea şi acum regretă toată aventura avută. Ea încearcă din greu să îi recâştige încrederea soţului ei.

Mă ceartă că dau prea multe detalii. Victor mă ceartă chiar şi acum. Mama nu se bagă, nici părinţii lui nu se bagă. Eu în momentul în care am intrat în normalitate, eu nu am mai ştiut cum să mă comport. Am început să fiu bulversată. Când au început să mi se întâmple lucrurile astea fireşti, normale, bune, nu am ştiut cum să le iau. Toată ziua suferă că l-am dezamăgit, i-am pierdut încrederea, nu i-am pierdut iubirea. Adi la Paris m-a cerut de nevasta. Am avut o discuţie. A trebuit să îmi dau lovitură de graţie, finală, că să îmi dau seama ce fel de om este Adi. Ce aşteptări am din partea unui om care 4 ani de zile m-a înşelat. Eu mi-am dorit să cred că s-a schimbat. Cred că are o problemă. Sunt singura femeie pe care a iubit-o în mod real.”, a povestit Bianca, potrivit wowbiz.ro