Şoc la CASA REGALĂ. Un membru a anunţat public că este HOMOSEXUAL

Lovitură pentru casa regală britanică. Lordul Ivar Mountbatten, un verişor al reginei Elisabeta a II-a, a devenit primul membru al familiei regale britanice care a anunţat public că e homosexual.

19 sept. 2016, 16:01
Şoc la CASA REGALĂ. Un membru a anunţat public că este HOMOSEXUAL

Anunţul a fost făcut duminică de Ivar pentru publicaţia Mail on Sunday, scrie metro.co.uk. Bărbatul, care are trei copii cu fosta soţie, Penelope (Penny) Thompson, a dezvăluit că a întâmpinat dificultăţi majore pe parcursul vieţii din cauza sexualităţii sale.

„Penny ştia despre mine înainte de a ne căsători. I-am spus că eram bisexual, că eram atras de ambele sexe. A fost înţelegătoare şi îi voi fi întotdeauna recunoscător”, a declarat Ivar Mountbatten, potrivit sursei citate mai sus.

Cei doi au divorţat în 2011 şi au împreună trei fete.

Ivar şi-a găsit acum fericirea în braţele lui James Coyle, un manager al unei companii aeriene, cu care a încheiat un parteneriat civil şi pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanţe în staţiunea montană Verbier.

„Coming out (n.r. anunţ prin care o persoană îşi dezvăluie homosexualitatea în mod public) e o sintagma atât de amuzantă, însă eu exact asta am făcut, chiar dacă pe o cale ocolită. Am ajuns într-o etapă a vieţii mele în care mă simt fericit. Am avut dificultăţi mari din cauza sexualităţii mele şi, dintr-un anumit punct de vedere, încă le mai am”, a mai adăugat lordul Ivar Mountbatten.