ŞOCANT: Prima ipoteză în cazul morţii fotomodelului Anca Rovenţa

La doar 26 de ani, manechinul Anca Rovenţa a fost găsită, marţi dimineaţă, fără suflare în locuinţa sa din cartierul Drumul Taberei, după ce duminică noapte dănţuise în club. Tânăra a decedat în condiţii suspecte.

18 dec. 2014, 08:45

Anca Rovenţa a murit  fără să fi avut probleme de sănătate. „Toată lumea ştia că făcea modeling, dar ea era olimpică la Cibernetică şi făcuse şi Facultatea de Drept. Asta vrem să se ştie despre ea, era un copil…”, a declarat, sfâşiată de durere, mama tinerei.

La 26 de ani, Anca Rovenţa visa să strălucească ca manechin pe podiumurile de la Milano, unde a şi stat o perioadă de timp. Venise, recent, în ţară să-şi petreacă cu părinţii şi familia Sărbătorile, însă destinul i-a fost curmat brusc.

DE ce a murit modelul Anca Rovenţa. Ce s-a descoperit la necropsie

Duminică seara, tânăra fusese să se distreze cu prietenii în clubul College din Capitală. Luni însă, Anca a fost de negăsit. Speriaţi, prietenii au alertat Poliţia. Un echipaj de la ISU a spart, marţi dimineaţa, uşa de la apartamentul manechinului, care locuia la etajul 10 într-un bloc din cartierul Drumul Taberei. Aşa a fost găsit cadavrul fetei.

„Prima ipoteză lansată de cei care au fost la faţa locului a fost moarte prin electrocutare. A fost găsită pe jos, în baie. Ieşise de la duş. Eram prietene de cinci ani. Ultima oară ne-am întâlnit la o petrecere, în urmă cu trei săptămâni. Am stat împreună toată noaptea. Era o fată plină de viaţă!”, a declarat, pentru Click, Laura Belecciu, prietenă bună a Ancăi.

Ultima FOTOGRAFIE cu top modelul din România găsit mort în apartament