ŞOCANT! Un bărbat ÎNSURAT de 10 ani a descoperit că e FEMEIE

Descoperire socanta in provincia Zhejiang din China, unde un barbat casatorit ce suferea de dureri stomacale si urinari cu sange a aflat la medic ca este de fapt o femeie cu dureri menstruale.

27 iul. 2014, 16:36
ŞOCANT! Un bărbat ÎNSURAT de 10 ani a descoperit că e FEMEIE

Dupa un control amanuntit, doctorii au fost socati sa constate ca barbatul de 44 de ani avea organe de reproducere feminine, dar si un penis. Barbatul sustine ca a avut o viata sexuala normala cu sotia sa, timp de 10 ani, potrivit Daily Mail, citat de ziare.com.

Barbatul spune ca a stiut dinainte ca ceva este in neregula cu el, dupa ce a constatat ca se simte mereu obosit si i se umfla fata si picioarele, iar la intervale regulate urina cu sange.

O radiografie efectuata la spital a scos la iveala faptul ca barbatul avea si uter si ovare. In plus, o examinare amanuntita a aratat ca are cromozomii XX, ceea ce inseamna ca genetic este femeie.

Cazul sau medical este unul extrem de rar, iar expertii chinezi nu au putut sa decida daca omul este de fapt hermafrodit, insa pare sa aiba ambele seturi de organe genitale.