Şofer de autobuz, prins fără PERMIS DE CONDUCERE. Explicaţia lui este HALUCINANTĂ VIDEO

Un şofer al societăţii de transport în comun din Galaţi a fost prins în timp ce circula fără permis. Explicaţia pe care le-a dat-o poliţiştilor este halucinantă. Nu şi-a dat seama că nu poate şofa la muncă, atâta timp cât permisul i-a fost suspendat în timp ce conducea maşina personală, când era liber.

17 mart. 2015, 14:22
Şofer de autobuz, prins fără PERMIS DE CONDUCERE. Explicaţia lui este HALUCINANTĂ VIDEO

Şoferul are 60 de ani şi mai avea doar două luni până la pensie. El a rămas fără permis la sfârşitul anului trecut când a fost prins cu defecţiuni tehnice la maşina personală.

Şoferul nu a avut niciodata nicio abatere disciplinară, iar dacă le-ar fi spus şefilor săi că nu are permis, acesta ar fi putut sta în concediu fără plată sau ar fi fost transferat la un alt compartiment al societăţii.

„A fost oprit de poliţie, nu s-a asigurat când a ieşit din staţie şi l-a oprit poliţia rutieră şi s-a descoperit că nu avea permis de conducere. I s-a desfăcut contractul de muncă, începând de astăzi el nu mai este salariatul nostru”, a declarat Genica Totolici, director Transurb Galaţ.

Politia va face o anchetă în acest caz şi va verifica inclusiv cine ar fi trebuit să controleze actele bărbatului.

„S-a întocmit un dosar de cercetare privind infracţiunea de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat. Riscă ceea ce prevede codul penal- închisoare de la şase luni la trei ani sau amendă”, a declarat purtatorul de cuvant al Poliţiei Rutiere, Aurelian Ropotan.

Pentru a-şi reduce durata de suspendare a permisului, bărbatul avea posibilitatea de a da un test, însă a refuzat şi a preferat să intre în concediu.