Bărbatul reţinut pentru că ar fi lovit cu maşina două persoane pe o trecere de pietoni şi apoi a fugit a fost pus sub control judiciar

Bărbatul, de 62 de ani, bănuit că a lovit, joi, două persoane pe o trecere de pietoni din municipiul Galaţi şi a părăsit locul accidentului, ulterior el fiind reţinut, a fost pus vineri control judiciar şi este cercetat pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi vătămăre corporală din culpă.

02 iun. 2017, 06:21
Bărbatul reţinut pentru că ar fi lovit cu maşina două persoane pe o trecere de pietoni şi apoi a fugit a fost pus sub control judiciar

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Andreea Rogojină, a declarat, vineri, că în cazul bărbatului de 62 de ani bănuit că a lovit joi două persoane pe o trecere de pietoni din municipiu a fost luată măsura controlului judiciar.

Bărbatul este cercetat pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi vătămăre corporală din culpă, el fiind bănuit că joi a lovit cu maşina un bărbat, de 75 de ani, şi o femeie, de 69 de ani, pe o trecere de pietoni din municipiului Galaţi, după care a părăsit locul accidentului.

Ulterior, el s-a predat poliţiştilor şi a fost reţinut.

Joi, un bărbat şi o femeie au ajuns la spital după ce au fost loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni din municipiul Galaţi, iar şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind căutat de poliţişti.

Două persoane au ajuns la spital după ce au fost lovite de o maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul a fugit de la locul accidentului

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Andreea Rogojină, accidentul a avut loc pe strada Oltului din municipiul Galaţi, când şoferul unei maşini i-a lovit pe cei doi pe o trecere de pietoni. Ulterior, şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind căutat de poliţişti.

Bărbatul şi femeia au mai multe traumatisme şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, ei fiind conştienţi.