Sophia Florsch, operată peste 7 ore după fractura la coloană. Imagini înfiorătoare cu accidentul ei din Formula 3 VIDEO

Sophia Florsch, adolescenta în vârstă de 17 ani care a fost protagonista unui accident teribil duminică, în Formula 3, în Marele Premiu din Macau. Sportiva din Germania a scăpat miraculos cu viață, însă a suferit o fractură la coloana vertebrală. Operația a început în urmă cu mai mult de 7 ore, iar medicii au oferit puține amănunte despre starea ei.

19 nov. 2018, 14:34
Sophia Florsch, operată peste 7 ore după fractura la coloană. Imagini înfiorătoare cu accidentul ei din Formula 3 VIDEO

Pilot la Van Amersfoort Racing, Sophia Florsch a intrat imediat pe mâna doctorilor asiatici. „Medicii au lucrat încet în mod deliberat, pentru a evita orice risc. Prima parte a operației a decurs bine și fără complicații„, s-a scris în numele Sophiei pe contul ei de Twitter, chiar în timp ce ea se afla încă pe masa de operație, după cum anunță publicația germană Bild.

Accidentul de duminică, din timpul cursei de Formula 3, s-a petrecut la o viteză amețitoare: 276,2 kilometri pe oră. Sophia Florsch a suferit o fractură la a 7-a vertebră cervicală, fără ca măduva să fie afectată, potrivit unui anunț făcut de tatăl său, Alexander Florsch, după ce s-a consultat cu medicul șef de la spitalul Conde S. Januario, din Macau.

Nu existau semne de paralizie, în momentul în care Sophia a fost transportată la spital. Conturile ei de pe rețelele de socializare s-au umplut cu mesaje de susținere și prin care fanii îi transmit însănătoșire grabnică.