Sora Mădălinei Strugaru, dărâmată de durere: Îţi mulţumesc că ai fost în viaţa mea. Mă simt binecuvântată

Iubita lui Andrei Găluţ a pierdut lupta cu moartea şi s-a stins pe un pat de spital din spitalul Floreasca. Sfâşiată de durere, sora Mădălinei Strugaru a postat pe Facebook un mesaj emoţionant.

12 nov. 2015, 10:52
Sora Mădălinei Strugaru, dărâmată de durere: Îţi mulţumesc că ai fost în viaţa mea. Mă simt binecuvântată

Două persoane internate la spitalul Floreasca, un bărbat și o femeie, au murit miercuri noapte în spitalul Floreasca. Printre cei doi pacienţi este Mădălina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ.

„Dragii mei…cu mare durere in suflet va anunt ca Madalina Strugaru a decis sa plece de langa noi azi-noapte la ora 1:00. Funerariile vor avea loc sambata sau duminica… dupa ce avem toate detaliile, va anunt. „Matz Matz te iubesc din tot sufletul si-ti multumesc pentru ca ai fost in viata mea, ma simt binecuvantata ca esti si ai fost sora mea! Te IUBESC PE VECI MATZ MATZ!!”, a scris pe Facebook Dana, sora Mădălinei.

Vestea morţii Mădălinei a picat ca un trasnet asupra prietenilor care au umplut paginile de socializare cu mesaje emoţionante. 

„Dana este de necrezut.. multa putere tie si familiei sa fiti uniti si sa stii ca sunt alaturi de tine ! Condoleante..”, „Oofff … Nu îmi vine să cred … Sunt șocată … Credeam că are arsuri superficiale, că e în afara pericolului … Îmi pare atât de rău … Dumnezeu să o odihnească!”, „Condoleanțe. Dumnezeu sa o odihnească în pace. Multa putere tie si familie pentru a putea trece peste aceasta cumplita incercare :((„, „Plang si pietrele, plangem si noi… S-a mai stins o floare! Mult prea devreme si mult prea dramatic. Maine voi fi alaturi de voi! Regret din suflet ca toate interventiile noastre pentru a o salva si a o aduce in Israel au clacat. Totusi, asa cum este corect aduc multumirile mele doamnei Tsiky Berger Cohen care s-a implicat in aceste eforturi alaturi de mine. Din pacate, echipa de medici israelieni, trimisa special aseara, nu a mai putut face nimic. Draga Madalina, parintii tai mi-au fost frati, nu prieteni.de aceea din punctul meu de vedere am pierdut un copil.Drum bun,copilul meu ! Drum bun intr-o lume mai buna si mai dreapta ! Un gand pios din Tara Sfanta!”, sunt doar câteva mesaje de condoleanţe.

Mădălina Strugaru, iubita lui Andrei Găluţ, era internată la Spitalul Floreasca şi potrivit prietenilor ei, miercuri stare fetei era stabilă. Ba mai mult, pe internet tinerii au făcut un apel pentru cei care voiau şi puteau să o ajute financiar spunând că Mădălina avea nevoie de tratamente îndelungate și multă terapie.

Din păcate însă organismul ei a cedat miercuri noaptea. Vineri seara, tânăra venise să-şi susţină iubitul, solistul vocal al trupei Goodbye to Gravity la lansarea celui de-al doilea material discografic al formaţiei.

Mădălina era pasionată de muzica rock şi sporturile extreme.

Citeşte şi: COLECTIV. MĂRTURII ale răniţilor: Am văzut oameni care au murit în faţa mea. Crezi că ne e bine să ne amintim?