SORANA CÂRSTEA, învinsă de DANIELLE COLLINS la Roma

Meciurile din runda inugurală a turneului de la Roma se încheie astăzi, când vor intra în competiţie ultimele două românce, Sorana Cîrstea şi Irina Begu. Mihaela Buzărnescu a fost eliminată luni, de Shuai Zhang, iar Simona Halep este calificată direct în turul secund, urmând să joace miercuri contra niponei Naomi Osaka.

15 mai 2018, 08:00
SORANA CÂRSTEA, învinsă de DANIELLE COLLINS la Roma

SORANA CÂRSTEA-DANIELLE COLLINS 3-6, 6-4, 4-6. Sorana a pierdut în setul decisiv, scor 4-6. Românca a fost condusă cu 5-0, după care a câștigat 4 game-uri la rând, însă americanca s-a impus, în cele din urmă. Meciul a durat o oră și 55 de minute.

Click aici pentru a vedea meciul Sorana Cîrstea-Danielle Collins

Marţi, 15 mai, două românce joacă în turul inaugural al turneului feminin de tenis de la Roma. Sorana Cîrstea o va întâlni pe americana Danielle Rose Collins, începând cu ora 15:45, în vreme ce Irina-Camelia Begu se va bate cu Peng Shuai din China, în jurul orei 17.10.

SORANA CÂRSTEA-DANIELLE COLLINS LIVE VIDEO DIGISPORT. Miercuri, 16 mai, direct în turul al doilea, Simona Halep va primi replica japonezei Naomi Osaka.

Luni, 14 mai, Mihaela Buzărnescu a fost eliminată, cu 6-3, 7-6 (7-2), de chinezoaica Zhang Shuai.
Turneul „Internazionali BNL d’Italia” se desfăşoară între 14-20 mai şi este dotat cu premii de peste trei milioane de dolari.