Sorin Oprescu, despre revenirea la Primăria Capitalei: „Am să mă gândesc serios vreo 25-30 de ani”

Sorin Oprescu a declarat, luni, la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti, că a început să opereze la Spitalul Universitar şi că i se pare "formidabil" că poate să muncească din nou. Acesta a făcut şi precizări legate de o eventuală întoarcere la Primăria Capitalei.

08 feb. 2016, 08:43
Sorin Oprescu, despre revenirea la Primăria Capitalei: „Am să mă gândesc serios vreo 25-30 de ani”

Fostul primar general, Sorin Oprescu, aflat sub control judiciar, s-a întors la Spitalul Universitar din Capitală, unde profesează ca şi medic chirurg. Magistraţii Curţii de Apel au înlocuit măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar şi astfel a primit din nou dreptul de a practica medicina.

Am început să operez şi să îmi fac meseria pe care mi-am făcut-o 32 de ani. Nu e nimic formidabil. Formidabil este că pot să muncesc„, le-a spus Sorin Oprescu, jurnaliştilor care îl aşteptau la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti.

Întrebat dacă se mai întoarce la Primăria Generală a Capitalei, Oprescu a spus zâmbind: „Am să mă gândesc serios vreo 25-30 de ani„.

CITEŞTE ŞI: Sorin Oprescu, PRIMA ZI DE MUNCĂ la Spitalul Universitar din Capitală. Ce program a avut

Sorin Oprescu a mers, luni, la Tribunalul Bucureşti, unde magistraţii discută în camera preliminară, rechizitoriul refăcut parţial şi întors de la DNA. „S-a discutat noul rechizitoriu. S-au ridicat excepţiile. S-a cerut retrimiterea către Parchet. Sentinţa este în pronunţare. Nu am depus nicio cerere pentru ridicarea controlului judiciar, nici nu a fost vorba despre aşa ceva„, a declarat Oprescu la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti.