Sorin Oprescu nu a renunţat la fumat, în ciuda problemelor de sănătate

Fostul edil al Capitalei Sorin Oprescu a obţinut eliberarea condiţionată, şi-a reluat activitatea de medic la Spitalul Universitar, dar şi viciul la care nu poate să renunţe nici în ruptul capului, fumatul.

11 feb. 2016, 10:13
Sorin Oprescu nu a renunţat la fumat, în ciuda problemelor de sănătate

Starea de sănătate a lui Sorin Oprescu s-a înrăutăţit, cât timp a stat în arestul Poliţiei Capitalei, fostul edil acuzând dureri în zona inimii. După o serie de investigaţii medicale, s-a decis că Sorin Oprescu trebuie internat la spital şi ţinut sub supraveghere, la secţia Cardiologie, pentru că poate face oricând un infarct. Rezultatele medicale au infirmat acest lucru, iar conorografia a arătat că acesta nu are afecţiuni cardiace severe.

În schimb analizele au semnalat prezenţa a 12 afecţiuni despre care medicii nu ştiau, printre care şi riscul de a dezvolta un cancer pulmonar, ca urmare a descoperirii unui nodul la nivelul plămânului.

În cele din urmă, Sorin Oprescu a fost eliberat din arestul Poliţiei Capitalei şi plasat sub control judiciar.

Paparazzi de la wowbiz.ro l-au surprins, recent, pe fostul edil, în trafic. Pus pe gânduri, Oprescu a profitat de oprirea la semafor şi şi-a aprins o ţigară. În ciuda problemelor de sănătate, fostul primar nu a reuşit să renunţe nici în ruptul capului la viciul său, fiind de notorietate faptul că este un fumător înrăit.

CITEŞTE ŞI: Sorin Oprescu, despre revenirea la Primăria Capitalei: „Am să mă gândesc serios vreo 25-30 de ani”